Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

UPDATE: FREE VIP! PASINAUDOTI PASLAUGA, PASPAUDUS ČIA.

Sveiki, kas skaitot šią temą.

Pristatau paprastutį CS projektą, kuris veikia nuo gegužės mėnesio (tačiau rūgpjūčio mėnesį veikla buvo trumpam pristabdyta).

Projektas nėra kažkuo unikalus, tačiau serveriai ir svetainė yra sutvarkyti, serveriuose nėra jokių bugų, pluginai pilnai sutvarkyti ir gerai veikiantys, o svetainė minimalistinė, patogi ir aiški.

Į šį projektą siūlau prisijungti tiems, kas nori prisijungti prie draugiškos bendruomenės ir administracijos, kas nori padėti plėstis šiam projektui, kad būtų dėl ko plėstis ir daryti kažką išskirtinio, unikalaus.

Public serverio IP adresas: cs.goplay.lt:27015

350x20.png

Svetainė: www.goplay.lt

Paslaugos: www.goplay.lt/sms

Banų sąrašas: www.goplay.lt/amxbans

Mes ask.fm'e: www.ask.fm/goplaylt

Mes instagram'e: www.instagram.com/goplay.lt

Kadangi forume narių trūksta, tai ta proga padariau mini konkursiuką - tereikia prisiregistruoti prie svetainės ir tada administracijai į PM parašius IP adresą, gausi VIP 14 dienų.

Su administracija galima susisiekt per ČIA.

Redaguota , nario pep
  • Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

O kuo padeda plėstis, tobulėti prasuktas skaitliukas lankomumo?
http://www.hey.lt/details.php?id=csgoplay

Ar čia lengviau dėl reklamos mainų tartis? Ar tiesiog ramiau miegot eini kai į jį pasižiūrai ir matai ten kokius 300 tinklalapio, oj atleisk serverio apsilankymus.

Juk su tokiu lankomumu man rodos forumas/serveris aktyvesnis būtų, bet kai to nėra ir toks lankomumas ;D

Redaguota , nario McBenz

CS 1.6 Download [170 MB]
http://counter-strike-download.us.lt

(redaguota)

O kuo padeda plėstis, tobulėti prasuktas skaitliukas lankomumo?

http://www.hey.lt/details.php?id=csgoplay

Ar čia lengviau dėl reklamos mainų tartis? Ar tiesiog ramiau miegot eini kai į jį pasižiūrai ir matai ten kokius 300 tinklalapio, oj atleisk serverio apsilankymus.

Juk su tokiu lankomumu man rodos forumas/serveris aktyvesnis būtų, bet kai to nėra ir toks lankomumas ;D

Pasirodo, dar kažkas ir į skaitliuką žiūri :o čia serverio skaitliukas, kuris įdėtas į svetainę, kad matytų žmonės, kiek serveryje lankosi, o pagrinde dėl savęs įsidėjau. Žinoma, įdėt reiks ir svetainės skaitliuką, kad matyčiau kiek svetainėje lankosi ;) Žinau, kad čia bandyta kažkaip "sustumt" ar įžeist, bet, na, jeigu tau nuo to ramiau, kad tu išsakei, ką norėjai, aš nieko prieš, nepykstu ;) manęs nei supa, nei krato ;D

P.S. SPECIAL FOR YOU: Įdėtas svetainės skaitliukas, dabar galėsi visą laiką atidžiai stebėt, koks mano svetainės lankomumas. Patenkintas?

Redaguota , nario pep
(redaguota)

Pasirodo, dar kažkas ir į skaitliuką žiūri :o čia serverio skaitliukas, kuris įdėtas į svetainę, kad matytų žmonės, kiek serveryje lankosi, o pagrinde dėl savęs įsidėjau. Žinoma, įdėt reiks ir svetainės skaitliuką, kad matyčiau kiek svetainėje lankosi ;) Žinau, kad čia bandyta kažkaip "sustumt" ar įžeist, bet, na, jeigu tau nuo to ramiau, kad tu išsakei, ką norėjai, aš nieko prieš, nepykstu ;) manęs nei supa, nei krato ;D

P.S. SPECIAL FOR YOU: Įdėtas svetainės skaitliukas, dabar galėsi visą laiką atidžiai stebėt, koks mano svetainės lankomumas. Patenkintas?

Nenoriu nei stumti, nei kelti pykčius. Tik mane šiaip siutas ima, kad jei CS projektas, tai jo skaitliukas ne lankytojus, o serverio žaidėjus skaičiuoja. O svetainėje tas skaitliukas pateikiamas kaip puslapio lankytojų skaitliukas.

Anyway iš teigiamos pusės - graži svetainė, patogus pavadinimas, daug konkursų, kas tikrai yra sveika ir gerai pritraukiant žmones, ne vienadienis projektas, matosi iškarto.

Redaguota , nario McBenz

CS 1.6 Download [170 MB]
http://counter-strike-download.us.lt

Nenoriu nei stumti, nei kelti pykčius. Tik mane šiaip siutas ima, kad jei CS projektas, tai jo skaitliukas ne lankytojus, o serverio žaidėjus skaičiuoja. O svetainėje tas skaitliukas pateikiamas kaip puslapio lankytojų skaitliukas.

Anyway iš teigiamos pusės - graži svetainė, patogus pavadinimas, daug konkursų, kas tikrai yra sveika ir gerai pritraukiant žmones, ne vienadienis projektas, matosi iškarto.

Gal ir tiesą sakai :)) skaitliukas padarytas ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...