Peršokti į turinį

[Giveaway] STEAM žaidimo gift'as #4


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3509 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

990e143b41dbabf60b4b856e7d77e7ef143.png

 

Taigi, tai yra ketvirtasis STEAM žaidimo gift giveaway konkursas. Konkurso esmė labai paprasta: pirmiausia jūs turėsite "nusipirkti" bilietą, kad galėtumėte sudalyvauti šiame konkurse. Nusipirkus bilietą, jums bus suteikiamas numeris eilės tvarka, nuo 1 iki 10. Surinkus reikiamą dalyvių skaičių laimėtojas bus išrinktas random.org tinklapio pagalba. Tuomet su laimėtoju bus susisiekta asmeniškai per STEAM programą, bei įteiktas žaidimo giftas.

Arba galite siųsti kortelę tiesiogiai, per šią nuorodą: Trade Offer URL
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bilieto nusipirkimas - 1 trading card (kortelė).
 
Norint dalyvauti šiame konkurse, parašykite į komentarus savo STEAM profilio slapyvardį, arba įdėkite savo profilio adresą. Tuomet jūs būsite pakviestas į Trade,  bei jūs turėsite man perduoti vieną bet kokio žaidimo trading cards. Jeigu nežinote ar turite trading cards, tai galite padaryti nuėję į savo Inventory > Steam ir ten turėtumėte matyti tokias korteles iš įvarių jūsų žaidžiamų žaidimų turite, visai kaip čia.
 
Konkurso trukmė  - Lygiai 3 dienos, t.y iki 2014/10/06d. 12:00 val.
 
Dalyvių skaičius - Minimalus dalyvių skaičius yra 10 žmonių. Maksimalus dalyvių skaičius yra 20 žmonių
 .
Papildoma informacija - Nesurinkus minimalaus dalyvių skaičiaus, konkursas bus pratęsiamas papildomai dviem dienom. Žmogus sumokėjęs + 1 papildomą trading card (kortelę) gali nusipirkti dar vieną papildomą bilietą.



Pavyzdžiui sumokėjus 10 kortelių jūs nuperate 10 vietų t.y jūsų laimėjimo santykis 1:1 arba 1:2, priklausomai ar atsiranda daugiau dalyvių ar ne.


Konkurso prizas 
 
Žaidimo Insecticide Part 1 gift
capsule_184x69.jpg
 
Dalyvių sąrašas 



1. Evic`
2. Evic`
3. Evic`
4. SpinMC
5. SpinMC
6. SpinMC
7. SpinMC
8. SpinMC
9. VLM
10. VLM
<.............>

 
* Konkurso rengėjas pasilieką teisę koreguoti žaidimo taisykles. Žinutės kurios bus nesusijusios su konkursu, t.y dalyvavimu jame, bus trinamos, o pasikartojus narys bus perspėtas. Visus iškilusius klausimus dėl konkurso rašykite man - asmenine žinute, arba Skype

Redaguota , nario Kęstutis M
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3509 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...