Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3545 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iblendinti nemoki matau normaliai, ir nekurk atskiru temu darbams. chaosas kažkoks nežinai kas ir kur turi būti, jai nemoki teksto dryti tai nedėk iš viso jo.

Gerai nekursiu ,teksta dedu nes nenorių ,kad ten paskuj imtu kažkas ir sakytu "o čia aš dariau ta darba" , vis stengiuos įblendint tą renderi ,bet kažkaip nieks nesigauna ,tai užsiimsiu daugiau prie to ,labai ačiū ,už kritika

4_sw.png

Gerai nekursiu ,teksta dedu nes nenorių ,kad ten paskuj imtu kažkas ir sakytu "o čia aš dariau ta darba" , vis stengiuos įblendint tą renderi ,bet kažkaip nieks nesigauna ,tai užsiimsiu daugiau prie to ,labai ačiū ,už kritika

Žinok jai manai kad pas naujoka ims ir kopijuos darbus, tai tik sapnuose būna :D

visi pajutę bandos jausmą bandė mane nusodinti, šiaip nepavyko, lėvi esat, jaučiu tokie patys kaip ir gatvėj.  ;) O dabar gtfo.

• Parašė po 10 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3545 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...