Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3880 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kadangi jis pirma nenuėjo į policiją, o parašė temą šitam forume, tai pirmiausia siūliau sukurti temą, o paskui eiti į policiją. Jeigų jau sėdi prie kompo, tuo pačiu ir apgavystės anketą sukurs. Ar būtų kas nors pasikeitę, jeigų būčiau siūlęs pirma nueiti į policiją ir vėliau sukurti anketą dėl apgavystės ? Sukurti apgavystės anketą ir po to nueiti į policiją ar nueiti į policiją ir po to sukurti anketą ? Tas apgavystės įsitikinimas galioja ir policijai, o ne vien forumui, jeigų tu vėl galvoji apie kažkokius pasirinkimus vieną iš dviejų. Ką jis praras pirmiausia sukūręs apgavystės temą ? Atrodo, kad nieko.

Tai ir švaistykis protingais komentarais, o ne šiaip vėjus šnekėk, kad šis forumas yra zajibal aukščiau visko. Apie kokius tu vėl įsitikinimus šneki? 

Jeigų tu supranti viską taip kaip tu nori ir ieškai problemų ten kur jų nėra - tai nežinau tau daugiau ką ir bepasakyti.

Galėtum atsakyti į mano klausimą, bet turbūt vėl protelis neišveža. Ką parašai, nesugebi paaiškint. Argumentuotai išdėstyk savo mintis ir bus galima tęst pokalbį, ne apie tai koks aš nesupratingas, bet apie tavo pirmenybę šiam forumui aukščiau visko. 

Galėtum atsakyti į mano klausimą, bet turbūt vėl protelis neišveža. Ką parašai, nesugebi paaiškint. Argumentuotai išdėstyk savo mintis ir bus galima tęst pokalbį, ne apie tai koks aš nesupratingas, bet apie tavo pirmenybę šiam forumui aukščiau visko. 

Kaip tu supranti mano mintis - tavo problemos. Leidžiu pačiam nusiramint, išjungt "esu ponas tobulybė" rėžimą ir gerai viską apgalvot. Čia tau ne kažkoks užkoduotas tekstas, kuriame įvairios paslaptys. Labai apsidžiaugčiau, jeigų nebegaišintum mano laiko.

SHFitnE.jpg

Kaip tu supranti mano mintis - tavo problemos. Leidžiu pačiam nusiramint, išjungt "esu ponas tobulybė" rėžimą ir gerai viską apgalvot. Čia tau ne kažkoks užkoduotas tekstas, kuriame įvairios paslaptys. Labai apsidžiaugčiau, jeigų nebegaišintum mano laiko.

Jeigu tavęs suprasti neišeina tai nemanau, kad dėl to aš kaltas. Čia reiktu tau apsilankyti pas gydytojus ar šiaip kokius mokytojus, kurie pamokytu ar padėtu mintis reikšti suprantamai, bei civilizuotai, beje jeigu skaitei tavo aukštinamo forumo taisykles turėtum tai žinoti. Nesu aš tobulybė, padarau klaidų to neslepiu. Kaip matau kalba pradeda eiti apie mane - nieko prieš, galim ir apie mano asmenybę pakalbėti. Tik norėčiau, kad visa tai aptartume uždaresnėje erdvėje.

Aš laiko negaištu, tiesiog diskutuoju, jei tau tai primena laiko gaišimą, tai kodėl vis tęsi pokalbį, kurio taip nemėgsti, o tai leidžia suprasti tavo rašomi pranešimai. Kvailį. :) 

Iš pranešimų šitoje temoje sakyčiau, kad tik tu vienas mano pranešimo nesupratai. Dar nesu matęs tokio beviltiško ir užsispyrusio ožio. Ir manymas, kad tavo įžeidinėjimai privers mane galvoti, kad aš kažką blogai padariau - labai žema.

Gali man neaiškint kas čia kaziolas ir t.t. Sveikinu, kad pamatei, nelabai žeidžia tie tavo žodžiai mane. Iš ko tu sprendi, kad tik aš vienas nesupratau kažko, jeigu daugiau niekas nesigilina į šią temą apart manęs? Kurioje vietoje aš tave verčiu galvoti? Viskas per daug akivaizdu, ką tu blogai padarei. O kas aukštai ar žemai, tai tikrai ne tau spręst, vaikine. Ir gal nustokim kalbėt apie mane ir grįžkim prie temos, ar toliau ieškosi prie ko čia prisikabinus? 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3880 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...