Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4281 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

32 balsai

1. 1. y. Ar vis dar yra žmonių/žaidėjų kurie žaidimą GRP, Role-Play, serveriuose mielai iškeistų į žaidimą Drift pobūdžio serveryje kuris neapsiribotų keletos komandų bei kasdienės rutinos turiniu?

• TAIP, norėčiau, kad Lietuvoje būtų Drift pobūdžio serveris, kuris neapsiribotų keletos komandų bei kasdienės rutinos turiniu?
      24
    • NE, nenorėčiau, kadangi nėra prasmės žaisti Drift pobūdžio serveriuose, kuomet aplink yra apstu GRP pobūdžio serveriū.
      1
    • NE, nenorėčiau (dėl kitų priežasčių kurias nurodysiu atsakydamas į šią temą).
      7

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu surengti apklausą kurioje paaiškės ar vis dar tebėra žmonių norinčių žaisti SA:MP Drift pobūdžio serveryje. Tiesą pasakius esu pasiruošęs pradėti kurti Drift pobūdžio serverį kuris būtų šiek tiek kitoks nei įprastai, kadangi noriu sukurti tokį Drift serverį, kuriame daug ką reikštų tokie dalykai kaip:

• Pinigai.
  • Drift taškai.
  • Transporto priemonės (kurias reikėtų įsigyti).

Tiesą pasakius šią apklausą sukūriau vien todėl, kadangi noriu sukurti geriausią Lietuvoje Drift pobūdžio serverį, bet šiuo metu esu abejingas šiam žingsniui, kadangi mane kamuoją vienintelis klausimas, t.y. Ar vis dar yra žmonių/žaidėjų kurie žaidimą GRP, Role-Play, serveriuose mielai iškeistų į žaidimą Drift pobūdžio serveryje kuris neapsiribotų keletos komandų bei kasdienės rutinos turiniu?

Redaguota , nario Yton

2014-03-28 - 2015-02-24

Aš nemanau, kad sugebėtum surinkti bent kokią žmonių grupelę, kuri žaistu bent pora kartų į dieną. Neverta kurti tokio tipo serverio, tai tik bus pinigų iššvaistymas. Patarčiau nekurti. 

Na, bet visgi yra žaidėjų kurie vis dar tebenorėtų žaisti drift pobūdžio serveryje bei pailsėti nuo GRP.

2014-03-28 - 2015-02-24

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4281 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...