Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5244 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pasiūlykit žaidimą kuriame butu kalbama tik rusu kalba, pvz. Vykdai misija ir kapitonas kalba rusiškai judam ten ar ten. Norėčiau, kad žaidimas veiktu ir ant senesnių kompiuteriu. Manau supratote ką aš turiu omenį. ;)

49303607.gif

Jai padėjau +Rep

Rojus - tai senas angliškas namas, kinų virtuvė, amerikietiškas atlyginimas ir rusė žmona.

Pragaras - tai senas kinų namas, angliška virtuvė, rusiškas atlyginimas ir žmona amerikiete.

37423584.gif

Pasiūlykit žaidimą kuriame butu kalbama tik rusu kalba, pvz. Vykdai misija ir kapitonas kalba rusiškai judam ten ar ten. Norėčiau, kad žaidimas veiktu ir ant senesnių kompiuteriu. Manau supratote ką aš turiu omenį. ;)

rusu pamokos prasidejo? :mucha: siuskis visus game... tik kad butu rus kalba ir viskas... pvz left 4 dead rusu kalba yra

Baigęs mokykla... ir man asmeniškai rusu žaidimai yra įdomesni...

49303607.gif

Jai padėjau +Rep

Rojus - tai senas angliškas namas, kinų virtuvė, amerikietiškas atlyginimas ir rusė žmona.

Pragaras - tai senas kinų namas, angliška virtuvė, rusiškas atlyginimas ir žmona amerikiete.

37423584.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5244 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...