Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SuperGames.LT lankytojai, manau ir man pats metas ieškoti kažko :D Kaip iš temos pavadinimo supratote mes ieškome remėjo SAMP. 

Remėjas:

Paremtų serverį piniginių vienetu (LT)

Plačiau dėl pareigų bus skypėje.

Aš pažadu:

Kiek jis įnvestavęs į projektą jiem tiek ir gražinti, poto viskas eis iš mano kišenės į serverio išlaidas. Todėl visi jo išleisti pinigai bus gražinti, o statusą ką jis turėjas(nebuvo praradęs) bus kaip ir buvę. Serverio modifikacija ruošiama, apie serverį niekam nebuvo skelbtą, gal tik 3žmonės žino apie projektą. Prie modifikacijos yra sparčiai dirbdama, kadangi turime TEST svetainę, tenais ir rašome visą atnaujinimą. 

Apie modifikaciją, rimtiems remėjams, kurie bus pasiruošę remti. Turės prieiga prižiūrėti serverio vidų, bei jo sistemas. Apie visą serverį čia nerašysiu, jog išliktu unikalumas ir būtumėte priblogšti prie žemės. 

Nelaukiu tokių:
Ai žlugsit vistiek, jei savininkai net pinigų neturit tai kam daryt tą serverį.

Pranešiau viršuje prie "Aš pažadu".

Žlugs projektas - Daug žlugsta, pripažįstu. Bet jie daro taspačias klaidas(pasidavimą), neturi vilties toliau testi serverio karjeros. 

Pagrindinis miestas - San Fierro

Susisiekimas - A.Ž rimtiems remėjams(arba pasiteiravimui duosiu skype).

Remėjai - Savininko negaus  :funny:

:) 

Daleiskim aš turiu 150 litų noriu jus investuoti, pasirašai elektroninių būdų su manim sutartį? Pasirašias man per 3 mėnesius turėtum gražinti 200 litų, o jei negražini auga palūkanos ir dar pareiškima parašau.

Jei su tokiais dalykais net nesutinki, tai su tavim niekas nenorės turėti reikalų, kaip ir aš. O jei sakysi, kad per tris mėnesius nesugebėsit surinkti tokio pelno, tai nėra ko investuoti į projektą tokį ,kuris per mėnesį net 100 litų negali uždirbti.

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

(redaguota)

Daleiskim aš turiu 150 litų noriu jus investuoti, pasirašai elektroninių būdų su manim sutartį? Pasirašias man per 3 mėnesius turėtum gražinti 200 litų, o jei negražini auga palūkanos ir dar pareiškima parašau.

Jei su tokiais dalykais net nesutinki, tai su tavim niekas nenorės turėti reikalų, kaip ir aš. O jei sakysi, kad per tris mėnesius nesugebėsit surinkti tokio pelno, tai nėra ko investuoti į projektą tokį ,kuris per mėnesį net 100 litų negali uždirbti.

Pasirašysiu, bet man tiek pinigų nereikia, nes ant vieno dalyko pats pirksiuosi. Nebent kritiniu atvėju - Remėjas. MAX 25-30-40LT

Redaguota , nario PaskaV

(redaguota)

Maximum reiškia iki kiek,o ne nuo kiek  :funny:

Maksimaliai taip iki. O kas sakė jog reiškia?  :funny: Pranešiau jog nuo - iki

Sėkmės ieškant, bet geriau pačiam susitaupyti pinigų, o ne kitų prašyti, nes nuo to vien susilauki nepagarbos ir kiti sako, kad nieko nepasisieks, nu čia mano nuomonė.

Niekis, man iš jų juokas ima 

Žodžiu vaikas kažkoks, net neprasidėkit, nieko rimto nemąsto, jeigu rėmėjo, dėl 25lt ieško..  :D

Ką dar papasakosi, išminčiau?

Darote OT, nepatinka, išeikit. Neverčiu aš nieko remti, nerasiu - imsiuos 2plano. Didelio čia daikto. 
*Juokingi, ir bandot kažką išradinėti. Lietuviai, lietuviams. Drapstyti šudą ant kito tautiečio, tik lietuviai sugeba. Vieną radau, kuris palinkėjo sekmės, ir yra blaivaus proto nei jūs.  Neradau to, kuris neapgaudinėtu, nenusišnekėtu, ir mastytu logiškai.
Ką matau, tai Tik YIIN, TEH'AS, Lukas ir Bebras. O ką jūs? Nieko nesugebat, ir šudą drabstot ant kitų. 
Redaguota , nario PaskaV

Nežinau koks čia projektas gali būti, jei nesugebi sukaupti net pradinio kapitalo, normalus projektas pradeda ne nuo 50 litų, o nuo 200 litų ir daugiau.. Vien dizainas, vps, hostingas, bei kiti agregatai kurių reikia kiek kainuoja, o čia labai juokinga suma, tad rėmėjų rimtų nesusirasi su tokiais užmojeis.

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Nežinau koks čia projektas gali būti, jei nesugebi sukaupti net pradinio kapitalo, normalus projektas pradeda ne nuo 50 litų, o nuo 200 litų ir daugiau.. Vien dizainas, vps, hostingas, bei kiti agregatai kurių reikia kiek kainuoja, o čia labai juokinga suma, tad rėmėjų rimtų nesusirasi su tokiais užmojeis.

Čia jau pagal žmogų, ar jis pirks dizainą ar jį editins. Parodyk kokį projektą( iš rimtesnių ) kurie yra nusipirkę dizainą. Manau tai pinigų švaistymas. Nes IPB forumą templeitai yra šitame forume DAUG. VPS savo balanse turiu, tai kam dar to antro VPS? :D Todėl negali sakyti jog "nesugebi sukaupti net pradinio kapitalo", todėl prieš sakydamas bent kažkiek pasidomėk ;). Ačiū už nuomonę.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...