Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

*Myliu SuperGames.lt* kiaušai...

Jei lietuviai tau kaušai, nyk. O jei tie tai pritariu, susrinke ten visokie gėjai :D (nesmeižimas ar pnš, ten toke pavardė).

Pilna klaidu, siaip visiskai neidomu. Be vilciu.

:DDDD juokauji, per tiek laiko dar yra vilčių.

Kas ka nori tas ta kuria, nepatinka eik ir zaisk ta sarga toliau

Sargo nelošiu, tik taip pridėjau prie savo komentaro. O taip tai logiškiau rašyk, nes nesuprasčiau "nepatinka eik ir zaisk ta sarga toliau" ..

Geriausias dalykas tai Rudis Gėjus :D Bet šiaip nėra logikos tarp tokių varžybų... Kur čia krepšininkai, atrinkti iš mažos lietuvėlės ir kur ten NBA lygio mutantai atrinkti iš valstybės gigantės... Tiesiog gaila man tų lietuvių :(

What's my name? Let's see

sakir as + e

Now read it backwards. Magic? Yep, it's magic.

Geriausias dalykas tai Rudis Gėjus :D Bet šiaip nėra logikos tarp tokių varžybų... Kur čia krepšininkai, atrinkti iš mažos lietuvėlės ir kur ten NBA lygio mutantai atrinkti iš valstybės gigantės... Tiesiog gaila man tų lietuvių :(

Lietuviai įrodė, kad yra tarp 4 geriausių pasaulio KOMANDU.

Guess who's back

Tai kaip manai kodėl tai vadinasi Pasaulio čempionatas?

Ka galiu pasakyt. Pirmus du kelinius dar tikejau pergale.. O dabar.. Ka padarysi,yra kaip yra! Visiskai neliudziu,nes as isvis netikejau,kad iseisim is grupes,o cia mes tarp keturiu stipriausiu! Esu labai laimingas ir kad ir kokiu skirtumu busim sutrypti,ner ko liudet. Bandysim bronza imt - jei ir ten nepasiseks. Tebunie,bet mes juk vistiek stipriausiu ketvertuke,o tai jau yra pasiekimas. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...