Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4329 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, vienas žmogus čia man pradėjo rašyt kad aš turiu net 2 acc iš to pačio IP ir dedu tam žmogui -rep ar +rep :o Galit šitoje temoje parašyt ar aš turiu antrą acc ar ne ?

P.s Mano antras acc yra: Trepsius

Jį naudoju tik extra atvejams kaip:

• Gaunu čia įspėjimą ir negaliu kurti temu.
  • Kai reikia draugams sukurt temas

Galit nepykt ant manęs už teisybe jei nedristas jos ginti

Redaguota , nario OvidijusD
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Na matai kas norės tas supras :) o -rep gi nebūtina dėliot kaip vaikams :) Ir nevaidink lietuvių kalbininko. Ir beto ši tema skirta moderatoriams o ne tau. Kai būsi moderatorius galėsi čia rašyt. Vsio neįdomus esi.

Skiltis: Apie viską, tai kodėl gi aš negaliu rašyti čia? Nori tik moderatoriams rašyt - rašyk privačiai...

• Teigiamai 1

Skiltis: Apie viską, tai kodėl gi aš negaliu rašyti čia? Nori tik moderatoriams rašyt - rašyk privačiai...

Jei rašysiu privačiai, tas žmogus kuris mane reportino už "Double Acc" ir kad jam su antru acc -rep delioju tai nematys visos tiesios. Nes aš 2 acc neturiu iš to pačio IP adreso. Taipogi aš taisyklių nepažeidžiu. Mano yra tik 2 acc iš skirtingu ip adresu, moderatoriai gali patikrint jei jiems rodys su kokiais ip kurtas vartotojas. Taip čia "Apie viską" skiltis. Bet juk parašytas temos pavadinimas "Moderatoriams" Tai tu galbūt moderatorius ? Aš nenoriu pašalinių komentarų. Būtum "Suaugęs" tai čia nerašytum , nes tie patys vaikai čia nerašo nes jiems nėra reikalo čia rašyt.

Jei rašysiu privačiai, tas žmogus kuris mane reportino už "Double Acc" ir kad jam su antru acc -rep delioju tai nematys visos tiesios. Nes aš 2 acc neturiu iš to pačio IP adreso. Taipogi aš taisyklių nepažeidžiu. Mano yra tik 2 acc iš skirtingu ip adresu, moderatoriai gali patikrint jei jiems rodys su kokiais ip kurtas vartotojas. Taip čia "Apie viską" skiltis. Bet juk parašytas temos pavadinimas "Moderatoriams" Tai tu galbūt moderatorius ? Aš nenoriu pašalinių komentarų. Būtum "Suaugęs" tai čia nerašytum , nes tie patys vaikai čia nerašo nes jiems nėra reikalo čia rašyt.

O tai koks skirtumas, iš kelių adresų, tie tavo acc? Jeigu tu prisipažysti turint 2 vartotojus, kas nusižengia forumo taisyklėms.. Niekaip nesuprantu, tavo logikos, bambi kad tave report'ina, dėl 2 acc turėjimo, bet sukūręs tema, rašai kad turi 2 vartotojus..

O tai koks skirtumas, iš kelių adresų, tie tavo acc? Jeigu tu prisipažysti turint 2 vartotojus, kas nusižengia forumo taisyklėms.. Niekaip nesuprantu, tavo logikos, bambi kad tave report'ina, dėl 2 acc turėjimo, bet sukūręs tema, rašai kad turi 2 vartotojus..

Na matai, gal ne taip supratai, turiu 2 acc nes jei šitą blokuotu iš kito galėčiau dalyvaut forume, bet matai niekas nedraudžia turėt nes daug kas turi po 3-4 acc. O aš tiesiog nesidedu sau +rep nei kitiems dedu, nei -rep nei nieko. :) Tegul patikrina, aš neturiu ko slėpt.

Sako kam dedi -rep kaip vaikas, nors pats kitur meto ant kiekvieno pranešimo, krč neužauges tu dar.

Mėtau ? Aš mėtau ne iš lempos, dedu neigiama reputaciją vien dėl to kad žmogus bando kažką įrodyt ko nėra kad susiprotėtu vieną kartą. Aišku čia visi mirštą dėl tos reputacijos. Galit man sudėt nors ir -900 rep, nebūsių nuskriaustas. Tik įrodysiu kad lietuvoj liko vaiku.

Turiu jums pasiūlymą: aš užrakinu temą, o jūs nustojat vienas kitam tas neigiamas reputacijas dalinti? Kaip toks variantas?

Rakink temą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4329 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...