Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pora žmonių jau žino, kad aš ketinu kurti projektą.

HD FilmaiOnline - paaiškinsiu, aš ieškojau internete geros svetainės kur būtų galima ramiai žiūrėti filmus ir mėgautis kokybe, žinot ką? - NERADAU nei 1 padorios svetainės. Todėl nusprendžiau sukurti savą :) Kaip visi žinote gera kokybė reikalauja vietos diske, todėl paprasto hostingo man neužtenka. Nemokamas hostingas, neribotas kurį buvau radęs iš pirmo žvilgsnio pasirodė neblogas, o iš antro <...> jo upTime ~~20% - SUCKS! Serveriai atrodo stovi kažkur pasaulio krašte! Vienu Žodžiu - Š*das.

Taigi, radau gan pigų hostingą, kurio steigėjęs yra britas ir yra susidomėjęs Lietuva, jis nusprendė atidaryti savo serverinę Lietuvoje ir užvaldyti Lietuvos interneto rinką, jis siūlo greitą neribotą hostingą Lietuvoje už 18 Litų per mėnesį. :)

Aš ieškau žmonių grupės (reiktų kokių 5 žmonių) kurie man padėtų tvarkyti svetainę. Ir paremtų finansiškai nors keliais litais.

Jeigu tu galvoji, kad čia dar vienas Š projektas, tu klysti, aš moku kurti flash animacijas, todėl puslapis turėtų atrodyti išskirtinai, šiektiek išmanau PHP kodus, todėl nebus visokiausių bugų svetainėję. Nusimanau apie Duomenų bazes, todėl svetainėje niekada nebus nesusipratimų dėl lietuviškų raidžių nerodymo ir informacija nedings.

Galite peržiūrėti mano svetainę adresu http://*****PASLĖPTA*****.lt (aš dar kursiu Counter-Strike serverių tinklapį, į jį nekreipkite dėmesio ir dar aš testavau CS temą ant filmų svetainės į tai irgi nekreipkite dėmesio)

Pora filmų buvo įdęti į vk.com, bet kokybė užknisa, todėl ir sugalvojau kelti filmus į savą hostingą. Galite palyginti mano perdarytą temą CS su mano rastu internete tinklalapiu http://filmai-online.tut.lt . Aš net išsigandau pažiūrėjęs :D (Pažiūrėkite ir į footer'į :D). Na grįžtam prie reikalo. Aš į svetainę įdėsiu VIP sistema (5lt per mėnesį - žiūri filmus kiek nori) dar į svetainę įdėsiu GoogleAds todėl pelno tikrai bus :)

Susidomėję:

Rašykit man į skype: laurynas1472

Na, ačiū, kad manęs išklausėt, tikiuosi, kad bus daug susidomėjusių. :)

ziurint ka reiktu daryti, seip prisideciau,o seip sitas hostingas sudo vertas. :) vienaip raso poto kitaip raso... poto kaina vapse uzlenkta kaip ir kituose vps'uose :D

Unikalūs IP adresai

Pilna serverio kontrolė

Jokių RAM limitų

Atsarginės kopijos

Xen virtualizacija

Tik nuo 28.55 Lt per mėnesį!

mirtinai juokinga.. :DD

"Jokių RAM limitų"

ir vapse ka tu cia meluoji kad su tavim pasnekejes isikure i lietuva ir joks olandas cia lietuviu :DD

Cituoju is apie mus " Host1Plus – web hostingo tiekėjas, įkurtas 2008 metais."

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Apie tai, kad jis įkūrė Lietuvoje savo serverius radau internete :) Skaičiau straipsnį > čia

Beje serveriai stovi,

Cituoju:

"Vokietija

Olandija

Jungtinė Karalystė

Lietuva

Singapūras"

Dar, pirmam mėnesiui hostingui jie suteikia 99% nuolaidą, todėl jei bus taip kaip tu sakai, tai reiks toliau tęsti paieškas :(

Na, turit išmanyt PHP meną :D Ir neklausinėt durnų klausimų, nes kiek turėjau tokių kurie padėdavo prie projektų, tai vis kažko klausia ir klausia, nežino :D Tikiuosi dabar taip nebus :)

Ir dar Roli, aš nesakau, kad su manim pašnekėjo žmogus ir atvažiavo į Lietuvą, netaip supratai, aš radau hostingą ir straipsnį :) Apie jį.

Atsiliepimai apie hostingą, kam įdomu paskaitykit, tikrai mano manymu vertas dėmesio hostingas.

Na... Nemanau kad cia rimtas hostingas jei padikiam duoda hostingus... reklamos truksta ir truks jiem visa gyvenima... geriau pirkciau vpsnet.lt nors ir daug daugiau reiktu moketi.

Pritariau tau.

Bėto jei serverinė stovi lietuvoje ruošk tuštint savo kišene baudoms ir t.t ;)

Ir durnai skamba kam čia girtis kad ten flash ir t.t ? :) Galimą išmokt jį jei netyngi.

steamshop.lt - Steam žaidimai geriausiomis kainomis

Del tų RAM limitų tai pilnai užtenka.O del to kad duodu Padikiam kaip tu sakei tai tas Olandas paremia projekta :)

Eisiu pažiūrėti del to hostingo...Baudų tai tikrai nereiks mokėti,kur stovės serverinė čia jo pasirinkimas,del to Flash jis įrodė,kad ir pats kažka sugeba.Nebūs ten taip,kad kiti atliks visą darba už jį...:D

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Na, aš gerbiu jūsų nuomonė, jei jum nepatinka flash animacijos ar gyvesnis web tai puiku. Bet man tai tikrai nepatinka kažkokie php-fusion web su vogtom temom. Pvz.: Daviau jums linką pirmam post'e filmai-online.tut.lt . Jų tai aš tikrai negerbiu, pavogė temą, Pakeitė Šū**nai ir dar nepaisė autorinių teisių, ištrynė autoriaus niką ir savo parašė, tokie žmonės tai nežinau, šaudyt tokius reik. :D

Kolkas taip. :D

Aš dar jums turiu klausimą. Gal kas turi VIP sistemą ant php-fusion v7, kad tik vipams leistų peržiūrėti naujiną plačiau? Atsidekočiau +rep ar dar kaip nors :D Labai reikia :P Arba aš turiu VIP sistemą ir kodą, kad tik vipai galėtų peržiūrėti failą tarkim viewpage.php jį reikia ir įrašyti į viewpage.php? Nes su šituo kodu neina naujienos turinio apskliausti

Nu va kodas:

if (VIP) {
echo "Šį tekstą mato tik VIP narys";
} else {
echo "Tu ne VIP! Užsisakyk!";
}

Arba:

if (checkvip($nario_id)) { 
echo "Jeigu tas narys yra VIP, rodomas šis tekstas";
} else {
echo "Jeigu tas narys nėra VIP, rodomas šis tekstas";
}

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...