Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi mano pc pradėjo vakar lagint tiesiog gryžau namo pasijungiau pc ir biškį su tlf žaidžiau poto pradedu su pc naudotis tai lagas nesveikas :/ Cpu,Ram normalei ima Cpu ~0-20% Ram ~40-50% Procesuose tik pagrindinės programos Kompas perašytas prieš savaite jame beveik nieko nesisiūsta išskyrus LOL,MC,CS ir reikalingiausias programas ir keletą dainų :D

Laukiu patarimų :/

****Do Apyrankės**** Fb:

7234543767e53e0e3bc87112408558b7356.png

Man rodos mane Ddosina arba kaškas prastai su tiekėjais :( nes ištraukiu neto laida ansyk sumažėja lagas jei dar perkraunu išvis pasaka :D bet įkišu ansyk lagas :( per lagus čia viska parašiau bet nesuprantu jeigu ddosintu tai cpu,ram pakiltų man rodos :/

****Do Apyrankės**** Fb:

Jeigu ddosina tai intiką nuslopina :D Pc aparatūra nelaggins :D Nu ką žinau, nematau kas tau čia laggint galėtų. Jokių lentelų iš oro nemėto? Jeigu būtų blogai kažkas iš hardware (kaip sakai, jog ištraukiant laidus ir t.t. dingsta laggai) tai mestų errorų ataskaitas.

Tai vistiek nesuprantu, ar tau pats kompas laggina ar stringa internetas?

(redaguota)

Ne ačiū gal nereike nepanašu kad nori padėt tu tik nori pakenkt ;)

Ne ačiū gal kada nustosim visiem siusti blogas žinias kad aš nepatikimas ir pan ? aš vis galvojau kas čia toks neturi ką veikt :D daugelis žino mane niekada zapadlo nepadarysiu ir vietoj to prieš sakydamas ant to žmogaus kažką patarčiau įsitikinti ar jis toks tikrai yra o ne iškarto visiem sakyt kad nepatikimas ir pan sėkmės tau ir toliau gandus skleist vietoj to kad skleistum gandus geriau pažiūrėtum mano veiklą forume  ;)

Tema:http://www.supergames.lt/topic/159715-ar-martini-yra-patikimas/

Redaguota , nario Martini*

Ne ačiū gal kada nustosim visiem siusti blogas žinias kad aš nepatikimas ir pan ? aš vis galvojau kas čia toks neturi ką veikt :D daugelis žino mane niekada zapadlo nepadarysiu ir vietoj to prieš sakydamas ant to žmogaus kažką patarčiau įsitikinti ar jis toks tikrai yra o ne iškarto visiem sakyt kad nepatikimas ir pan sėkmės tau ir toliau gandus skleist vietoj to kad skleistum gandus geriau pažiūrėtum mano veiklą forume ;)

Tema:http://www.supergames.lt/topic/159715-ar-martini-yra-patikimas/

Na as nesakiau kad tu nepatikimas bet tokia nuomonia susidariau is avataro ir del to kad jau mane megino panasei apgauti buvo problema parasiau cia vienas zmogelis tipo padet norejo ir vos rat neisirasiau :D tai del to ir sakiau o patikryt tai neturejau kaip per toky lagga :( jei vis dar taip laggys tai tikrai meginsiu pas tave kreiptis atrodo is tos temos kad gan parikimas esi ;)

****Do Apyrankės**** Fb:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...