Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Išparduodu internetinį turtą kurio man nebereikia. Kadangi kursiu visiškai naują ir unikalų projektą. Taigi netempes gumos surašysiu ką parduodu.

1. NKG.LT Domenas - Kaina 20 LT. Registruotas us.lt, galioja iki: 2015-07-08

2. Domenas CloudVZ.LT - Kaina 20 LT Registruotas IV.LT , galioja iki 2015-12-14

3. Unikali SA:MP VVP sistema. Kaina 60 LT (Apžiūrėti galite: www.nkg.lt, jeigu bus pirkėjas duosiu prisijungimus DEMO)

4. VPSon.LT sistema - Kaina 70 LT (Apžiūrėti galite www.cloudvz.lt. Demo prisijungimai tik asmeniškai pateikiami ir tik rimtiems pirkėjams)

Atsikaitymai: Banku / Mokėjimai.LT / Maxima kasose.

Susidomėje skype almantas1989

Keitimai nedomina. Pirmas einu tik patikimiems vartotojams. 

Redaguota , nario audifanas

NEPATIKIMAS . Plius jei pirksite neikit pirmas. Beto nevertas nKG.LT jau 150LT projektas pagarsėjas , kaip aferisto bakūžė. Reputacijos projektas neturi. VVP max 90LT tiek kiek jis mokėjo. Išvis už viska max 90lt. 

Apie tave irgi galiu sakyt NEPATIKIMAS

Projektas turi ištikimų žaidėjų. Paleidus naują GM unikalų galima sulaukti ne tik 20 bet ir dar daugiau žaidėjų. Beje jeigu sakai kaip aferisto pagarsėjes tai kodėl tu buvai skripteris pas mane? kodėl žaisdavo normaliai žaidėjų? Todėl nes projektas geras.

Apie tave irgi galiu sakyt NEPATIKIMAS

Projektas turi ištikimų žaidėjų. Paleidus naują GM unikalų galima sulaukti ne tik 20 bet ir dar daugiau žaidėjų. Beje jeigu sakai kaip aferisto pagarsėjes tai kodėl tu buvai skripteris pas mane? kodėl žaisdavo normaliai žaidėjų? Todėl nes projektas geras.

Gal nepradėkit nes puse sg forumo nariu gali pasakyti kad nepatikimas. Jei aš apgavikas, kažin kodėlgi niekas po mano temom nerašo kad nepatikimas? ;D Sako ištikimi visi tavo žaidėjai paskui manę ir Edgara į Red-County.LT išėjo .Kol buvau projekte iį žaidėjų turėjai nebeliko manęs ir miriai. Projektas nieko gero. Nieko nevertas , kas tik verta vvp. Aik apgaudinėk žmones kitur. :P Ir nebedaryk iš saves Juokdario :DD

www.RUSTAS.lt - Lietuviškas Rust serverių tinklas!

Gal nepradėkit nes puse sg forumo nariu gali pasakyti kad nepatikimas. Jei aš apgavikas, kažin kodėlgi niekas po mano temom nerašo kad nepatikimas? ;D Sako ištikimi visi tavo žaidėjai paskui manę ir Edgara į Red-County.LT išėjo .Kol buvau projekte iį žaidėjų turėjai nebeliko manęs ir miriai. Projektas nieko gero. Nieko nevertas , kas tik verta vvp. Aik apgaudinėk žmones kitur. :P Ir nebedaryk iš saves Juokdario :DD

gal neberink postu forume. o jeigu nori ka pasakyt juk gali i skype pasakyk. ir jeigu tau atrodo kad apgaudinet noriu tai nepirk

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...