Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4315 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras,

Taigi ieškau projekto. Prisidėčiau prie tikrai rimto projekto o ne prie visokiu "masofkiu". Serveris turėtu turėti bent ~20žaidėjų... Ir sąvininkai nebūtų 13-mečiai... Sąvininkas(-ai) turėtu suprasti , ko jie nori iš savo projekto ir į tai žiurėtu su protu o ne atsiprašant su "subine"... Dabar scriptinau Red-County.LT ... Bet sąvininkas išviko į Anglija ir minimaliai pora savaičiu nebus prie kompiuterio. Tai už tam tikra atlyginima prisijunčiau prie jūsų projekto.

Trumpai apie manę

Esu Tomas , man 19metų(Rugsėjo 5diena jau 20metų bus). Į sa-mp atėjau žales. 2007-03-21 liktais. Pradėjau , kaip ir visi koduotojai nuo redagavimo po to keitimas funciju ir bandymas sukurti savo scriptu. Kol mokynaus turėjau daugiau laisvo laiko prie visokiu projektu. Taip pat kaip ir turėjau atgal ~2-3metus STG.LT. Bet kaip baigiau mokyklą nebėra tiek laiko , kaip sakant nolifint prie kompiuterio dieną ir nakti. Mokynaus Anglijoj tai aišku galių padaryti rašybos klaidų. Bet neesmė čia. Koduojų dar iki dabar ir bandau vis kažką naujo. Esu buvęs tiek terp vienadienių projektu tiek normaliose. Nelaikau saves geriausių scripteriu Lietuvoje , nes kiekvienas skirtingai scriptina, kaip jam patogiau.

Ko norėčiau iš projekto

Norėčiau , kaip ir minėjau, kad sąvininkas(-ai) išmanytų tiek savo darba tiek serverio reikalais. Projekte būtų minimaliai ~20 žaidėjų. Projekto strukturos komanda būtų sudaryta gerą o ne , kaip daugelio serverių "lievą" tarpusavio pikstasi, stumimai ir t.t. Dėl mokesčio neprašau milijonų, kaip daugelis čia vadinčių savę scripteriais ( :D )... P.S. Jeigu projektas nestartavęs tai norėčiau pradinės sumos(kuria susitarsime) gauti prieš visus pradedant darbus. Kad nebūtų kuri , kuri ir lieka nestartavęs projektas.

Kontaktai

www.RUSTAS.lt - Lietuviškas Rust serverių tinklas!

(redaguota)

1. Buvo skripteris nkg.lt projekte. Nusiviliau kadangi pinigu gavo, o darbo nemaciau jokio. vos kelis bug istaisymus. Veliau paplatino GM. Taigi, pries imdami gerai pagalvokit ar verta ji imti. 

2. Apielitehosto sistema is vis gal daug nereik ir sakyti. Kol buvo projekte, manau viskas normaliai, po savaites isejo ir is nkg ir is litehosto. ir dar pradejo pardavineti visiems i kaire i desne sistemą. Taigi isvada. Padaryta žala: 

Materialinė žala: 300 LT (pardavinėjo visiems į kairę į dešnę sistemą)

Už neva atliktus GM atnaujinimus kurie atsidurė internete žala 50LT

3. Nupirkau VVP sistemą iš Žilvio buvusio RPGLIFE sąvininko, daviau vienam kad surištu su SQL, dingo be žinios, ir dar + tą vvp paplatino spėkit kas. Ogi Tomas

4. Jau siūlė jis man pirkti tą red-county gm

Taigi gerai pagalvokit ar verta jį imti į komandą. Nes po to gali pardavinėti arba paplatinti jūsų GM ar dar kokią sistemą

Redaguota , nario audifanas
(redaguota)

1. Buvo skripteris nkg.lt projekte. Nusiviliau kadangi pinigu gavo, o darbo nemaciau jokio. vos kelis bug istaisymus. Veliau paplatino GM. Taigi, pries imdami gerai pagalvokit ar verta ji imti. 

2. Apielitehosto sistema is vis gal daug nereik ir sakyti. Kol buvo projekte, manau viskas normaliai, po savaites isejo ir is nkg ir is litehosto. ir dar pradejo pardavineti visiems i kaire i desne sistemą. Taigi isvada. Padaryta žala: 

Materialinė žala: 300 LT (pardavinėjo visiems į kairę į dešnę sistemą)

Už neva atliktus GM atnaujinimus kurie atsidurė internete žala 50LT

Taigi gerai pagalvokit ar verta jį imti į komandą. Nes po to gali pardavinėti arba paplatinti jūsų GM ar dar kokią sistemą

Tavę kas čiulbina? Dariau tavo atnaujinimus plius tu 50lt mokėjai už naujo gamemode kurima. Už seno atnaujinimus nieko nemokėjai. Ti aik į kampa ir paverk. 

liteHOST.LT - Dlc sąvininko gavau leidima , kad galių parduoti. Tai tirkai nebeverk tu čia tam forume... :D

Redaguota , nario tomas11183

(redaguota)

Tavę kas čiulbina? Dariau tavo atnaujinimus plius tu 50lt mokėjai už naujo gamemode kurima. Už seno atnaujinimus nieko nemokėjai. Ti aik į kampa ir paverk. 

liteHOST.LT - Dlc sąvininko gavau leidima , kad galių parduoti. Tai tirkai nebeverk tu čia tam forume... :D

O man atrodo aš tau buvau pervedęs bendroi sumoi 100 LT, ne 50. Buvo tartasi kad mokėsiu kas mėnsi. Taip? Taip.

Dlc šiaip nėra litehosto sąvininkas tad jis negali leisti visiems į kairę i dešnę pardavinėti sistemą. Ir į litehostą tavo kokios investicijos? 0 visos investicijos mano buvo.

Redaguota , nario audifanas

O man atrodo aš tau buvau pervedęs bendroi sumoi 100 LT, ne 50. Buvo tartasi kad mokėsiu kas mėnsi. Taip? Taip.

Dlc šiaip nėra litehosto sąvininkas tad jis negali leisti visiems į kairę i dešnę pardavinėti sistemą. Ir į litehostą tavo kokios investicijos? 0 visos investicijos mano buvo.

*Myliu SuperGames.lt*, tu dar čia pisi prota? 30lt gavau pirma kart antra kart 50lt. Ir tai ,kaip pasigailėjau ir gryžau į projekta. O antra Dlc sistemos kurėjas o ne tu. Tai aik paverk kampe vagie :D Ne sman nereik tavo komentaru nes nusipjaut man ir kaip visiems sg nariams ant tavęs. Kaip suauksi ir nebeapgaudinėsi žmonių tad komentuo. P.S. Funny moment :D

O gal pažiūrim išrašą banko? Pažiūrėsim kiek iš viso pinigų iš mano sąskaitos į taviškę buvo pervesta. Ka manai? Išrašai nemeluos gal, Ir parodys kiek. 

Pl pl. O koks tu sąvininkas jei užsisakant vvp tu pervediai 80LT , 30lt turėjau pervesti Pauliui plius dadėt 20LT už tavo vvp. Ai aik verk į kampa nes daugiau nieko nebemoki. Tik ieškai , kaip žmones apsukt aplink piršta. ;)

Nepatikimas,iš rašysenos matosi,kad adaptas xuj jis ten kažkokioj anglijoj gyvena nei jis moka ten kažką daryt pasiema sLife gma ir permeta į kitą miestą ar miesteli ir tipo jau RPG kaip pats neturi žalio supratimo kas tai.  :mucha:

Jei nežinai išvis tilėk. Yra kas žino o tavo nuomonė man mažiausiai rupi :)

(redaguota)

Jei nežinai išvis tilėk. Yra kas žino o tavo nuomonė man mažiausiai rupi :)

Ko aš nežinau ? kaip paleides sLife bandei kurti servą bet dėl tikrų priežaščių perėjai ant MRPG nes su mysql nemokėjai tai išsipisinėjai ? man pasakojo apie tai kaip gryba pjovei nes nieko ir taip nemoki iki šiol :D

Redaguota , nario bStatus

BOSS STATUS

(redaguota)

Ko aš nežinau ? kaip paleides sLife bandei kurti servą bet dėl tikrų preižaščių perėjai ant MRPG nes su mysql nemokėjai tai išsipisinėjai ? man pasakojo apie tai kaip gryba pjovei nes nieko ir taip nemoki iki šiol :D

Kažin kur aš čia taip pjoviau? Paiškink normaliai. Nes nepamenų tokių dalikų. :) Taip prie mysql nedirbų ir ką? Bet už man tinkamą sumą surišu viska , bet šeip nemėgstų. :)

Aik pas savo Almantina pahaliką ir toliau :D

(redaguota)

Kažin kur aš čia taip pjoviau? Paiškink normaliai. Nes nepamenų tokių dalikų. :) Taip prie mysql nedirbų ir ką? Bet už man tinkamą sumą surišu viska , bet šeip nemėgstų. :)

Matyt trumpa protystė dar vienas dalykas,kad esi suluošintas nepameni kas buvo prieš 3/2 mėnėsius kaip bandei atidaryt savo dRPG projektą su kuriuo ir taip varganai atrodei pasiimdamas Martyno Miestelių RPG perkeldamas "beveik" viską į FC tau turėtu būt gėda :/

P.S Ir dar kiek girdėjau gyveni Lietuvoj.

Redaguota , nario bStatus

BOSS STATUS

(redaguota)

Matyt trumpa protystė dar vienas dalykas,kad esi suluošintas nepameni kas buvo prieš 3/2 mėnėsius kaip bandei atidaryt savo dRPG projektą su kuriuo ir taip varganai atrodei pasiimdamas Martyno Miestelių RPG perkeldamas "beveik" viską į FC :/

O tu žinojai , kad koki liepė editint Paulius (Dogberry.LT buvęs pgr.admin) toki ir dariau nes man tai mažiausiai rūpėjo :) Antra drpg.lt niekados nebūvo mano. Tik ant pačio galo man pereleido bet man jo nereikėjo ti parduotas. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4315 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...