Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Įrodymai pateikti, vartotojas turėtų būti užblokuotas. Štai dar viena priežastis, kodėl tokių nesamonių išvis nereikia naudot. Be to vartotojas turėtų būt užblokuotas dėl taisyklės pažeidimo -

- Online žaidimams (kur žaidžia 2 ar daugiau žaidėjai vienu metu įskaitant ir jus) negalima dėti cheatų.

Pritariu ;) Beveik niekados nesisiunčių jukių cheatų ar pns :D nebent iš patikimų šaltinių ;)

****Do Apyrankės**** Fb:

Pritariu ;) Beveik niekados nesisiunčių jukių cheatų ar pns :D nebent iš patikimų šaltinių ;)

Pasirodo ne visai niekada

Sveiki,noriu pranešti apie viena rimtą kuris bandė pakišti savo botnet įmonės failą jo sg acc:http://www.supergames.lt/user/14158-%C2%BBhe%E0%B9%96%DB%A3%DB%9C%CE%B6ixa%EF%AE%8E-%E3%83%84/

Temą kurioje bandė platinti botnet failiuką: 92b61cfb4eac94da396f2e3a3df27f5a991.png

Failo skenavimo rezultatai:

e06ebfad03836888a3f44da527e8490c170.png

Matau reikėtu blokuoti šitą "Hackeriį"

Sveiki,noriu pranešti apie viena rimtą kuris bandė pakišti savo botnet įmonės failą jo sg acc:http://www.supergames.lt/user/14158-%C2%BBhe%E0%B9%96%DB%A3%DB%9C%CE%B6ixa%EF%AE%8E-%E3%83%84/

Temą kurioje bandė platinti botnet failiuką: 92b61cfb4eac94da396f2e3a3df27f5a991.png

O kur įrodymai, kad jis būtent platino botnet'ą, kaip tu čia sakai? Kad virusą pagavo antivirusinė, tai nieko keisto, visgi žaidimo cheat'as.

(redaguota)

O kur įrodymai, kad jis būtent platino botnet'ą, kaip tu čia sakai? Kad virusą pagavo antivirusinė, tai nieko keisto, visgi žaidimo cheat'as.

Nu jo taigi čia žaidimas cheatas privalo būti virusas jeigu nebūtų viruso tada ne cheatas pagal tave :D man atrodo tu turbūt nežinai trojan horse (Trojos arklio) virusinio varijanto ką jis daro ir pan kodėl tada moderiatoriai ištrynė šią temą ? nes vos tik pranešiau iškarto buvo ištrinta jei tu nori bandyt tai pirmyn aš atsiūsiu link antivirusinės karantine stovi numesiu atsisiūsi pasileisi ir žiūrėsim kaip tavo internetas veiks ar taip nebus kad kartais jo išvis nebus ? tada galėsi ateit ir pakomentuot jog šis cheatas nieko blogo nedaro bandom ?  ;) jei nori išbandyt parašyk į PM.

Redaguota , nario Martini*
(redaguota)

Nu jo taigi čia žaidimas cheatas privalo būti virusas jeigu nebūtų viruso tada ne cheatas pagal tave :D man atrodo tu turbūt nežinai trojan horse (Trojos arklio) virusinio varijanto ką jis daro ir pan kodėl tada moderiatoriai ištrynė šią temą ? nes vos tik pranešiau iškarto buvo ištrinta jei tu nori bandyt tai pirmyn aš atsiūsiu link antivirusinės karantine stovi numesiu atsisiūsi pasileisi ir žiūrėsim kaip tavo internetas veiks ar taip nebus kad kartais jo išvis nebus ? tada galėsi ateit ir pakomentuot jog šis cheatas nieko blogo nedaro bandom ?  ;) jei nori išbandyt parašyk į PM.

Žodžiu, pats pasikliauji antivirusine galutinai.. Nuo kada trajan horse, reiškia kad tai būtent botnetas? Kodėl gi, tai ne rat'as, arba keylogg'eris? Gal dėl to nes vien botnet'as pavadinimą žinai? O ir įrodymų nebuvo pateikta, kad tai būtent toks virusas, dėl to man juokinga pasidarė, kai pacukas, kažkoks iškart parašo, kad tai botnet'o failas, o įrodymų nepateikia.

Redaguota , nario sheat0n

Žodžiu, pats pasikliauji antivirusine galutinai.. Nuo kada trajan horse, reiškia kad tai būtent botnetas? Kodėl gi, tai ne rat'as, arba keylogg'eris? Gal dėl to nes vien botnet'as pavadinimą žinai? O ir įrodymų nebuvo pateikta, kad tai būtent toks virusas, dėl to man juokinga pasidarė, kai pacukas, kažkoks iškart parašo, kad tai botnet'o failas, o įrodymų nepateikia.

Atėjai į temą prie žodžių pasikabinėt ar postų trūkstą ? taip gali būt ir rat,keylog,backdoor bet jei tau taip įdomu kokio tipo yra virusas tai prašom aš tau parašysiu link atsiūsi ir galėsi tyrinėt aš tik nesuprantu tau neesmė jog pranešti apie žmogų kuris platiną virusius ir tada kodėl temos autorius neparašo į temą nieko ? nes tiesiog neturi apie ką parašyt yra pagautas ir tiek jis tiesiog atėjo į temą uždėjo -rep ir išėjo nieko neparašęs o tai daug ką pasako ir iš kur man žinot jog tu ne tas pats kur sukūrė tą temą tik su kitu vartotoju prisijungęs ? nes aš nematau reikalo eiti nariui į temą kabinėtis prie žodžių ir aiškintis koks šio viruso tipas pagal tavo šitas tavo išsireiškimas daug ką pasako jog tau nepatiko kad aš pranešiau apie ta netikrą cheat ir dabar tu ateini į šią temą pradedi visaip reikštis ir pykt dėl to jog aš pranešiau apie šį dalyką jam kaip tik geriau būtų jog aš pranešiau apie šį narį ir pan o tau kažkas netinką ieškai prie ko būtų galimą prisikabinti ir pan sėkmės tau ir toliau kurti tokias temas apie savo "Samp aim cheat"  ;)

Gerai, supratom kad tu irgi ten prisiskaitęs per visokius hackingų forumus pasinaršes apie visokius užkrečiamuosius failus. Vaikai ir dahują tokių siuntinėjasi tuos visus čheatus, o paskui pas tevus verkią kad ten lėtai viskas veikią. Tie visokie virusiai ir programos ir skidderiai visalaiką bus! Nes visiem įdomu nulaužti ten ir pridaryti bedų. O, paskui kaip jau tuc tuc ir jau farai pas tave namuose. Baudelė ir dar atims kompiuterį arbą duos areštą. O, šiaip dabar apie temą. Tai šaunų kad pranešei, nes ne visi patikriną failą ir taip tuojau manau jis jau bus "nuhackintas" nuo kitų hackerių :). Tauta čia turėtu būti tų "hackerių" kovoti prieš neteisingumą ir kovoti už laisvę išreikšti savo nuomonę. Protingas hackeris niekada botneto nesius su savo tikru gmailų. Čj, koks skiddas čia prasinešė ir tiek.. Jau ir taip prieš kiek čia laiko patį supergames.lt nulaužė. Nieko nėrą nepažeidžiamo ^^. O, šiaip čheatai būną užkresti arba tiesiog antivirusinės užtinką virusų kurie tau leidžią praeiti per sistemą ir čheatinti. Jezz.

7efe817087def97b2a1bedaacec7ed02884.gif

"Failure is simply the opportunity

To begin again,
This time more intelligently..."

Cia tai viskas aisku jau.

Bet noreciau biski i bendra tema nukrypti tai , kad ne visados antivirusine rodo tikslia informacija pvz.:

Dirt3 zaidimo crackas - kaspersky ji aptiko kaip win32 kazkoki suda , o imetus i virustotal tik jis vienintelis ir rodo kazka. Po 2 geru menesiu vel gi imeciau ta pati faila - ta pati situacija.

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...