Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3911 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Skelbiamas aukcionas unikaliai VVP sistemai laimėti. Sistema kurta nario SanCio (Alekso)

Sistema turi gan patogų administracijos pultą,

Lengvą paslaugų pridėjimą per ADMIN valdymą,

Naujienų rašyma,

Vartotojų redagavimo funkciją,

Naujų panėlių pridėjimą,

Taip pat viskas surišta su mokėjimai.LT / paysera.LT

Demo: nkg.lt

Login: Demo_Demo

Password: 123456

Pradinė kaina: 30 LT

Minimali kėlimo kaina: 10 LT

Pirk dabar kaina: 100 LT

Aukciono pabaiga: 2014-09-05 17:00

Temoje gali komentuoti tik statantys dalyvaujantys aukcione nariai. Jeigu nedalyvaujat aukcione visa info į AŽ.

Pirmas neinu

(redaguota)

Kur Sancio kai jo reike :D būtų jis pasakytų kiek ta sistema verta ;D

O taip už kiek pats jau pirkai ?

Jei už tokią sistemą mokėti 30-100lt, tai ką žinau, tada kiek aš galėčiau už savo prašyti kokio 1000lt ;dd Kaip vienas narys parašė: nedaugiau 10lt

Už tavo tiek pat duočiau.

Šis VVP minimum 90litų. 

25LT minimalus VVP kuris teturės savyje sms mokėjimus, žaidėjo info. O čia sms/banko mokėjimai, admin CP, galima keistį vietomis naujienos bloką bei side-panel bloką. Žaidėjų trynimas/editinimas, paslaugų pridėjimas per svetainę ir t.t Labai lengvas puslapių pridėjimas. 

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

Už tavo tiek pat duočiau.

Šis VVP minimum 90litų. 

25LT minimalus VVP kuris teturės savyje sms mokėjimus, žaidėjo info. O čia sms/banko mokėjimai, admin CP, galima keistį vietomis naujienos bloką bei side-panel bloką. Žaidėjų trynimas/editinimas, paslaugų pridėjimas per svetainę ir t.t Labai lengvas puslapių pridėjimas. 

Bent esi ją matęs? xddd Ten funkcijų daugiau, nei esi matęs, taip kad apie vertę šą :D

banneris4.png

Bent esi ją matęs? xddd Ten funkcijų daugiau, nei esi matęs, taip kad apie vertę šą :D

O tu esi matęs ką aš galiu padarytį? Tikrai neesi :) Šia sistema tikrai verta 100litukų, mano darbas brangus, nes mano darbas yra kokybiškas, o ne koks šūdas iš vos mokinčio PHP kalbos vaikežo. Aš savę gerbiu, ir tikrai po 10LT nesiruošiu pardavinėtis.

graphic.png

Pirkau ne už 80 o už 90. Paklausk sancio. Ir aš manau kad čia tu nepatikimas o ne aš

Padarom apklausa gal katras labiau patikimas? Aš čia daug ką šiame forume pardavęs ir niekas nesikundžia o tu? Apgavai Edgar,Arme ir t.t.  Nesigink Tiek Edgaras gali paliūdyt , kad apgavikas tiek buvus visa nkg komanda.

www.RUSTAS.lt - Lietuviškas Rust serverių tinklas!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3911 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...