Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4301 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nemoku ir ką tu man į tai?

Žiūrėk, tu nemandravok čia, ir nebandyk vaidinti erelio su savo tais "nemoku ir ką tu man į tai". Kietesnis nepasirodysi, kad parašysi dar kelis žodžius. O jeigu nemoki ir esi dundukas, prašome čia neteršti forumo ir nedaryti kvailų spręndimu. Ačiū. Apie temą pranešta.

Ką tu sakai :o Jei nemoku redaguoti temos tai dundukas? :DDD Pagal tavo žodžius tai patyliu geriau :DDDD

Esmė tokia, kad tu jau nuo gimimo tikriausiai pridaužtas ir esi dundukas. Jeigu nesugebi matyti mygtuko "Redaguoti", tuomet esi tikras nevykėlis, kas dabar ir vyksta. Tylėk, jeigu nepatinka mano žodžiai.

Visu pirmą čia mano tema ir jei tau nepatinka turn off pc ir p*sk į sieną, nes krč užp*si su savo tais dužimais pridaužimais kažkokiais. Visiškai man neįdomi tavo nuomonė, taigi daryk išvadas...

LAISVAS!

Visu pirma, čia laisvas forumas, kaip noriu, taip komentuoju, galiu prie tavęs lįsti kaip musė prie šūdo, bet ne esmė. Aš išreiškiu savo nuomonę, turiu savo teises. Be to, kodėl aš čia turiu išjunginėti kompiuterį ir daužti į sieną? Patinka - daužyk. O kad tau neįdomi mano nuomonė, man yra neįdomu, nes jeigu ji jau tikrai būtų tokia neįdomi, tu neatsakytum į komentarus ir nerodytum savo neišauklėto proto, kurio nedaryk. O išvadas tai jau seniai padariau ir jas parašiau pirmame-antrame savo komentaruose. Jeigu nemoki skaityti, ne mano bėdos ir tikrai nemokinsiu.

Taip, aš laisvas, gyvenu laisvoj šaly - Lietuvoje. Diskutuoju kaip noriu, su kuo noriu, kada noriu :)

Spėju čia bandai mane užkepinti? Ir prieš kažką parodyti savo protą. Ir tema buvo ne apie redagavimą kažkokį jei pamatei, kad 2-vi temos sukurtos tokios pačios, tai skūsk be komentarų dabar dar bandai kažką parodyti, kad ''Aš koks šaunolis radau žmogų kuris pažeidžia taisyklės'' -.- OŽYS kažkoks. :D 

Dėk +rep reikia iš minuso išeiti :(

Spėju čia bandai mane užkepinti? Ir prieš kažką parodyti savo protą. Ir tema buvo ne apie redagavimą kažkokį jei pamatei, kad 2-vi temos sukurtos tokios pačios, tai skūsk be komentarų dabar dar bandai kažką parodyti, kad ''Aš koks šaunolis radau žmogų kuris pažeidžia taisyklės'' -.- OŽYS kažkoks. :D

Niekas tavęs nebando užkepinti ir niekas niekam nebando parodyti proto. Kadangi tema buvo apie plug'ą, kuris šiuo metu yra atsinaujinęs, o tokios temos yra dvi, už tai yra baudžiama. Jeigu tavo skystos smegenėlės neskaičiusios taisyklių, kuriose parašyta, "- Kuriant temas rašyti aiškius temos pavadinimus, pavadinimas turi atspindėti temos turinį (nevartokit jokių "help, padėkite, šitas geras" ir panašiai). Taip pat prieš kuriant naują temą paieškokit per paiešką ar jau nėra tokios temos.". Tai skaitoma kaip dviguba tema, kadangi tokia tema, tokiu pavadinimu bei tokiu pačiu turiniu jau yra sukurta... Aš nieko nebandau parodyti, kad esu šaunuolis, nes toks ir esu, be to, radau ne žmogų, o temą, kuri pažeidžia taisykles. Be to, kokia tau suteikta teisė vadinti mane ožiu? Tai yra įžeidimas, iš kurio aš galiu prisiteisti, taigi, valdyk bazarą ir žiūrėk ką šneki.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4301 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...