Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki nusprendžiau pradėti youtubinti taip sukūriau pirmą video tame video  papasokojau apie save ir galimus planus vėliau kanale kadangi žinau kad žiūrovų nebus po pirmo video daug (išvis beveik) tad nuspredžiau paplatinti prašau neprisipisinėti prie manęs ir sakyti kad esu vaikas metai youtubinti ne problema youtube linkas: https://www.youtube.com/channel/UCNHG-yeZtuir3P33SPbGvig

O atleiskit ,pilieti ka tada sakyt? Pirma video pristatyma ir galejai daryti zaidimo eigoj savo minecrafte ar dar kur nors, bet ne zaidziant kortom :) Per garsiai groja backgroundo muzika, tavo balsas vos girdimas. 

Redaguota , nario kjkarolis

Pirmą, palauk kol nors kiek subręs balsas. Nebūtiną yra aiškinti kaip ką padariai, tegul lieką paslaptyje. Pristatimas irgi nėrą būtinas. Muziką sumažink, savo balso garsą padidink. Jeigu susivarai kalbėdamas, tiesiog vėl kalbėk o paskui iškirpinėk. Nes žiurovams nėrą įdomu žiurėti kaip kalbi ir ammm ir pnš sakai arba tyla būną. Tada kitas dalykas, savęs taip nekreipk. Aš ten vaikas ir niekam ten neįdomus. Tikėk ką darai ir kiti tikės.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

7efe817087def97b2a1bedaacec7ed02884.gif

"Failure is simply the opportunity

To begin again,
This time more intelligently..."

O atleiskit ,pilieti ka tada sakyt? 

Karoli atsiprašau... Tikrai man tavo video nuostabūs norėčiau dirbti su tavimi kartu, bet SuperGames forume neatpažįstų to draugiško, nekritiško žmogaus, čia tu kažkaip tampi nesavas tiesiog pabandyk mažiau kritikuoti ir tu Pradėjai nuo pirmo video, nuo pirmo like, nuo pirmo subscribe taigi nereikia taip nuvertinti kitų jei surinkai 800 subscribe ką žinai gal jis surinks daugiau. Nepyk :* tiesiog išsakiau savo nuomonę

Pirmą, palauk kol nors kiek subręs balsas. Nebūtiną yra aiškinti kaip ką padariai, tegul lieką paslaptyje. Pristatimas irgi nėrą būtinas. Muziką sumažink, savo balso garsą padidink. Jeigu susivarai kalbėdamas, tiesiog vėl kalbėk o paskui iškirpinėk. Nes žiurovams nėrą įdomu žiurėti kaip kalbi ir ammm ir pnš sakai arba tyla būną. Tada kitas dalykas, savęs taip nekreipk. Aš ten vaikas ir niekam ten neįdomus. Tikėk ką darai ir kiti tikės.

Dėkui pasinaudosiu tavo patarimais

Weebas esu

O atleiskit ,pilieti ka tada sakyt? Pirma video pristatyma ir galejai daryti zaidimo eigoj savo minecrafte ar dar kur nors, bet ne zaidziant kortom :D Per garsiai groja backgroundo muzika, tavo balsas vos girdimas. 

Balsas puikiai girdimas gan youtube garsą laikant 100 puikiai dar žiūrint kokios ausinės pagal koki garsą užsidėjęs turbūt pas mane garsiai. Beto galėtum truputi būti mandagesnis 

Weebas esu

(redaguota)

Balsas puikiai girdimas gan youtube garsą laikant 100 puikiai dar žiūrint kokios ausinės pagal koki garsą užsidėjęs turbūt pas mane garsiai. Beto galėtum truputi būti mandagesnis

Na aš nesikeikiau ir tavęs neįžeidžiau , atrodo mandagiai išdėsčiau ką manau apie tavo pirmąjį video.

Karoli atsiprašau... Tikrai man tavo video nuostabūs norėčiau dirbti su tavimi kartu, bet SuperGames forume neatpažįstų to draugiško, nekritiško žmogaus, čia tu kažkaip tampi nesavas tiesiog pabandyk mažiau kritikuoti ir tu Pradėjai nuo pirmo video, nuo pirmo like, nuo pirmo subscribe taigi nereikia taip nuvertinti kitų jei surinkai 800 subscribe ką žinai gal jis surinks daugiau. Nepyk :* tiesiog išsakiau savo nuomonę

Pataisiau savo komentarą, kurį netinkamai parašiau. Edvinai, peržiūrėjau savo supergames forumo istorija, tai buvo mano antrasis pranešimas kuriame parašiau savo nuomonę apie kito žmogaus kanalą. Aš nerašau šįtų žinučių piktybiškai ar stengamasis kažkam įkąsti, parašiau nuomonę kaip ir kiti, gal ji buvo šiek tiek griežtesnė ar kitaip kokia net nežinau kaip įvardint. Esu draugiškas, bet tai nereiškia, kad negaliu pasakyti savo nuomones iš savo perspektyvos. -Rep nespaudžiu ir jo nenuvertinu ,nebent jūs susidarot tokia poziciją, pasakiau, kad garsiai groja muzika ir kad kortų žaidimas tikrai yra ne tai kur galėtumei prisistatyti, apie amžių ir kitus dalykus aš net negalvojau ir neminėjau. Beje, nepykstu ;D Peace ! Redaguota , nario Rimas
Įspėjimas už taisyklių pažeidimus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...