Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5674 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Projektas bus naujas aisi?

Dar vienas.Kiek tų projektų atsiradinės? Nahh kurkit ką nors nuo tuščio lapo...Patys pelna gausit ir šiaip žaidėjų daugiau ateis :beers:

as neisiu, as kuriu :))) projektele ir tu esi maniskiame nuo tuscio lapo tik vat... tu dar 5 projektuose.

Aš? Aš pats kūriau nuo tuščio lapo trys GM Race,Team Deathmatch ir Deathmatch.Ir žaidėjų vistiek daugėjo.Bet svarbiausia,kad nubodoka buvo sedėti.Tai galvoju ką nors įdomaus sukurti kad būtu žaidime tikslas... :mucha:

Jeigu aš penkiuose tai vistiek visur suspėju ;DD

Galėčiau ir aš pamapinti jeigu kam reikia ar kokius bugus ištaisyti.

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Dar vienas.Kiek tų projektų atsiradinės? Nahh kurkit ką nors nuo tuščio lapo...Patys pelna gausit ir šiaip žaidėjų daugiau ateis :beers:

as neisiu, as kuriu :))) projektele ir tu esi maniskiame nuo tuscio lapo tik vat... tu dar 5 projektuose.

Aš? Aš pats kūriau nuo tuščio lapo trys GM Race,Team Deathmatch ir Deathmatch.Ir žaidėjų vistiek daugėjo.Bet svarbiausia,kad nubodoka buvo sedėti.Tai galvoju ką nors įdomaus sukurti kad būtu žaidime tikslas... :mucha:

Jeigu aš penkiuose tai vistiek visur suspėju ;DD

Galėčiau ir aš pamapinti jeigu kam reikia ar kokius bugus ištaisyti.

vyruti, nelisk su savo mappinimu mano temon :D beto, pas mane turetum ka nuveikti, o situose kur esi vaikiskuose projektuose nieko nepavyks.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Kada prie skype busi :D Ir neta pagaliau susitvarkiai :D

Nesusitvarkiau.Per tėvo kompa jeigu ką rašau...Išmokit eilinius dalykus,kas ne į tema į AŽ rašyti.ROL1S galėtum šiaip San Fierro miesta truputi pagrąžint mapinant :)

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Kada prie skype busi :D Ir neta pagaliau susitvarkiai :D

Nesusitvarkiau.Per tėvo kompa jeigu ką rašau...Išmokit eilinius dalykus,kas ne į tema į AŽ rašyti.ROL1S galėtum šiaip San Fierro miesta truputi pagrąžint mapinant :)

katra vieta ir kuo?

Na tai gal ir gerai būtų pradėti nuo balto lapo bet tai kitiems daug darbo, ir šeip netoks scripteris patyres dar bet moku kelius dalykus darit,mapint moku :D.

Ir rolis koki tu projekta darai?

RP? Ar koki?

Ar nuo pradžiu pradedi.

Šeip mano serveri irgi ne nuo lapo balto pradėtas bet daug idėtą scriptu.filescriptu.includu ir t.t :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Na tai gal ir gerai būtų pradėti nuo balto lapo bet tai kitiems daug darbo, ir šeip netoks scripteris patyres dar bet moku kelius dalykus darit,mapint moku :D.

RP? Ar koki?

Ar nuo pradžiu pradedi.

Šeip mano serveri irgi ne nuo lapo balto pradėtas bet daug idėtą scriptu.filescriptu.includu ir t.t :)

tai neunikalna pas tave. pas mane ? ir pas mane bus daug serveriu netik samp bet cs l2 i t.t beto, bus netik RP ar dar koks bus visokiu :)

RP? Ar koki?

Ar nuo pradžiu pradedi.

tai neunikalna pas tave. pas mane ? ir pas mane bus daug serveriu netik samp bet cs l2 i t.t beto, bus netik RP ar dar koks bus visokiu :)

O tai tu galvoji pas mane vien SA:MP ??? :DDD SA:MP 1 menesi palaikisiu daugiau cs sukursiu ir laikisiu abu daugiau dar galvoju mu-hobby.

Ir samp pas mane keli bus RP,Stunt.Drift. Gal ir maziau ;D

1.2.3....
Soon... New. Unique.

RP? Ar koki?

Ar nuo pradžiu pradedi.

O tai tu galvoji pas mane vien SA:MP ??? :DDD SA:MP 1 menesi palaikisiu daugiau cs sukursiu ir laikisiu abu daugiau dar galvoju mu-hobby.

prasau neoftopint o cia nieko tu naujo nepasakei.

1. mano serve bus ne tik RP,stunt.Drift bet visokiu pobudziu po kelius net :)

2. bus netik samp cs bus ir swat 4 ir l2 ir t.t

RP? Ar koki?

Ar nuo pradžiu pradedi.

prasau neoftopint o cia nieko tu naujo nepasakei.

1. mano serve bus ne tik RP,stunt.Drift bet visokiu pobudziu po kelius net :)

2. bus netik samp cs bus ir swat 4 ir l2 ir t.t

O pats hostinsi ?

1.2.3....
Soon... New. Unique.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...