Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3918 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, taigi kadangi kaip žinia buvau Daily-Life.lt ir paprašius man susimokėti už darbą kurį padariau kitas savininkas kuris turėjo man sumokėti tai padaryti atsisakė, todėl nusprendžiau palikti projektą, bei parduodi modifikacija, kadangi prie jos ilgai dirbau manau būtų sąžininga jog gaučiau už tai atlygį, kiti serverio savininkai neturi naujausios versijos todėl būkite ramūs jokio pavojaus jums negresia modifikacija bus atnaujinta mažiausiai 10 versijų į priekį nuo to versijos kuria turi kiti savininkai, taigi nemalsiu daug ir eisiu iš kart prie kalbos, kas gero yra modofikacijoje ? Unikali žvejybos sistema, unikali verslų sistema, unikali namų sistema, automatiškai atsinaujinanti rekordo lenta, SPD darbas, daug unikalių map darbų, sukurtos ADMIN/VIP komandos ir pnš. Dėl kainos susitarsime skype: mentaiduchai

Laukiu rimtų pasiūlymų.

Neturėkite jokių reikalų su manim, aš esu apgavikas, daugiau informacijos mano profilyje.

(redaguota)

Patikimas, pats patikimiausias.

P.S. Draugas klausė kiek už gm nori?

Kaina sutartinė per skype tegul pakviečia pasiderėsim.

Pirma modifikacijoje bugus ištaisyk. Sakai unikalus mapp darbai beveik tuščias gm. Ir tai tie mapperiai kurie mappino tos mapperius radau aš.

Kaip ir nėra namų be dūmų taip nėra modifikaijų be bugų visuose gm jų yra, tačiau kam reikės tai išsitaisys jeigu reikės padėsiu.

Viskas toje modifikacijoje daryta mano beveik nuo pat pradžių, o tau tai bus blogai prieš išeidamas sunaikinai forumą.  ;)

Visi bugai modifikacijoje tavo nebent tik daryti, ok laukiu tavo blogumų čia bus tau pamoka kaip reikia susimokėti už darbą.
Redaguota , nario J'Split

Neturėkite jokių reikalų su manim, aš esu apgavikas, daugiau informacijos mano profilyje.

Mano daryti bugai ? Nejuokauk pasakyk bent viena buga kuri jame padariau, ištiesų neverta žmogaus imti į projektą prieš išeidamas jis viska jums sugadins tiek forumą tiek dar kažką....

Labai jau prajuokinai mane, visų pirma tau sugadinau weba todėl nes pats atsisakiai man susimokėti už darbą, o visų antra bugų tiek buvo kad ant pirštų nesuskaičiuotum. (iki tol kol ištaisiau)

Ahahahahah :DDDDDD Tracy. Juk sakei Deividui sumoket uz neplatinima 100lt :D cia nzn ziauru... Pats siulosi i projekta. O paskui stai ka padaro. Nepatikimas. I projektus neiimkit. Beto jei tau reikejo sumoket uz darba tai reikejo Deividui sakyti ispradžių o ne pabaigoje kaip viską žlugdai. Ir kam jei tau reikia už darbą mokėt jei tu scriptini savo noru? reikėjo sakyti.

kanceliaras-kanceliariniu-prekiu-parduotuve-logo-1629956975.jpg.73f67dac566b020eb40dedc129a3e06c.jpg

Ahahahahah :DDDDDD Tracy. Juk sakei Deividui sumoket uz neplatinima 100lt :D cia nzn ziauru... Pats siulosi i projekta. O paskui stai ka padaro. Nepatikimas. I projektus neiimkit. Beto jei tau reikejo sumoket uz darba tai reikejo Deividui sakyti ispradžių o ne pabaigoje kaip viską žlugdai. Ir kam jei tau reikia už darbą mokėt jei tu scriptini savo noru? reikėjo sakyti.

Tai kad męs apsipykom ir paskui sako išmetu iš projekto tai kaip man jaustis ? dirbau 1mėn stengiausi o čia pyst užsisuko ir meta, na ne aš dykai nedirbsiu. buvo pažadėt jog mokės iš pelno tačiau jis serveryje ką veikė tai tik turėjo savininko statusą, bet nei reklamavo nei webino pasakiau aš jam kad tu daryk ką nors tas iš kart susinervines ir nuėmė nors kaip buvo susitarimas jog man turėjo būti puse pelno ir jog abu dirbsime tačiau jis nesuprato.

Bet tai kam iskarto pardavineti?????? Gal kaip bus atiduos ta dali? Ar bent paklausei del ko? ismete?

Gerai, kadangi tau nedaeina papasakosiu išsamiau visų pirma aš jam daviau 2 dienas pradėti dirbti ir įspėjau jog kitu atveju pats pasitraukiu iš projekto nes visiškai nieko nedarai, na tuomet jis susinervinęs pradėjo ten man skaldyt kad ką aš turėčiau daryt ir panašiai, pasakiau jog bent platinti serverį ir tvarkyti svetaine o jis vis mėtydavo atmazus rytoj pradėsiu, rytoj pradėsiu ir taip nuo pat to laiko kai atėjau į serverį jis niekada nebuvo sėdes ir rimtai kažką daręs visada su tais savo rytoj taigi aš jį įspėjau daviau laiko dvi dienas ir tuomet atsitiko tai jog jis pareiškė man pretenzijas jog aš jį įžeidinėju na gerai aš jį įžeidinėjau bet kaip galima neįžeidinėti jeigu visiškai sėdi nieko nedarydamas tik va tiek kad tas savininko statusas uždėtas, o darbų 0 kam man reikia dirbti su tokiais aš tame projekte vienas praktiškai dirbau, jis ankščiau scriptindavo bet visada sumaldavo Š ir gaudavau viską ką jis darė perdaryti jis net objektų normaliai sukelti nemoka, sukelia obijektus tai visi dingsta tada tuomet aš jam nebeleidau scriptinti ir pats pradėjau visus darbus su kodu, paskui jis man padėkojo už bendradaribavimą ir nuėmė pareigas iš pradžių nesupratau aš jam prieš tai kelis kartus buvau sakęs ir prieš savaite ir prieš keleta dienų vis jam priminiau apie tai jog man atsiūstų pinigus į nurodytą banko sąskaitą aš jį jau ne vieną kartą buvau įspėjas jog noriu pasitraukti tačiau jam vis būdavo nusispjaut ir neapskientes išėjau iš projekto kadangi negavau pinigų ir per jį leidau savo brangų laiką veltui nusprendžiau parduoti modifikacija.

(redaguota)

Gerai, kadangi tau nedaeina papasakosiu išsamiau visų pirma aš jam daviau 2 dienas pradėti dirbti ir įspėjau jog kitu atveju pats pasitraukiu iš projekto nes visiškai nieko nedarai, na tuomet jis susinervinęs pradėjo ten man skaldyt kad ką aš turėčiau daryt ir panašiai, pasakiau jog bent platinti serverį ir tvarkyti svetaine o jis vis mėtydavo atmazus rytoj pradėsiu, rytoj pradėsiu ir taip nuo pat to laiko kai atėjau į serverį jis niekada nebuvo sėdes ir rimtai kažką daręs visada su tais savo rytoj taigi aš jį įspėjau daviau laiko dvi dienas ir tuomet atsitiko tai jog jis pareiškė man pretenzijas jog aš jį įžeidinėju na gerai aš jį įžeidinėjau bet kaip galima neįžeidinėti jeigu visiškai sėdi nieko nedarydamas tik va tiek kad tas savininko statusas uždėtas, o darbų 0 kam man reikia dirbti su tokiais aš tame projekte vienas praktiškai dirbau, jis ankščiau scriptindavo bet visada sumaldavo Š ir gaudavau viską ką jis darė perdaryti jis net objektų normaliai sukelti nemoka, sukelia obijektus tai visi dingsta tada tuomet aš jam nebeleidau scriptinti ir pats pradėjau visus darbus su kodu, paskui jis man padėkojo už bendradaribavimą ir nuėmė pareigas iš pradžių nesupratau aš jam prieš tai kelis kartus buvau sakęs ir prieš savaite ir prieš keleta dienų vis jam priminiau apie tai jog man atsiūstų pinigus į nurodytą banko sąskaitą aš jį jau ne vieną kartą buvau įspėjas jog noriu pasitraukti tačiau jam vis būdavo nusispjaut ir neapskientes išėjau iš projekto kadangi negavau pinigų ir per jį leidau savo brangų laiką veltui nusprendžiau parduoti modifikacija.

Begėdi, tu begėdi išmetei mano visą komandą, kuris dirbo prie forumo darbų ir reklamavo žmogus stengesi o tu jam šitaip padarei nors tu neturėjai teisės tai daryti nes buvo tai ne tavo projektas tada nebebuvo lankomumo ir jau norėjai pats net pasišalinti, dar + norėjai kad aš irgi pasišalinčiau ir tau projektą palikti, ir išvis už ką aš jį tau turėjau atiduoti.... Tai buvo labai keista iš tavo pusės dar kiek mačiau buvai užmetes visai kitam žmogui administratoriaus privilegijas forume neatsiklauses manes, nieko nedariau taip? Melagi, kaip tu gali sakyti kad nieko nedariau projekte nors perku hostus ir pnš išlaikau forumą. O tu drįsti teigti jog nieko nedariau, žmogau kam išvis tada siiūleisi ateiti į projektą pasirodė esi geras žmogus prieš išeidamas nieko blogo nedarysi ne tas sunaikino forumą ištrynė patį domeną už kuri sumokėjau 32 LT tu man tuos pinigus turėsi gražinti žinok nes domeno susigražinti nebegalima dar tas parduoda mano modifikaciją... P.S. Drąsiai galiu kreiptis į policiją jog mano domeną sunaikinai 32 LT kaip į balą, ištiesų galvojau visai normalus, bet pasirodo klydau viska gerai darėme pats dar sakei kad mūsų projektas gausis kuo puikiausiai ir net nebandysim uždaryti pats išėjai tai kaltas esi, o galvoji aš dabar nuleidau rankas? Ne, aš tęsiu veikla toliau su normaliais žmonėmis ir atgaivinsime. O tau linkiu sėkmės, bet dar kartą kartoju šio ąsmenio neverta imti nes jis jums pridarys nesąmonių prieš išeidamas. ;)

Redaguota , nario David_Brow

Begėdi, tu begėdi išmetei mano visa komandą, weberi bei reklamuotoja nors tu neturėjai teisės tai daryti nes buvo tai ne tavo projektas tada nebebuvo lankomumo ir jau norėjai pats net pasišalinti, dar + norėjai kad aš pats pasišalinčiau.... Tai buvo labai keista iš tavo pusės dar kiek mačiau buvai užmetes visai kitam žmogui administratoriaus privilegijas forume neatsiklauses manes, nieko nedariau taip? Melagi, kaip tu gali sakyti kad nieko nedariau projekte nors perku hostus ir pnš išlaikau forumą. O tu drįsti teigti jog nieko nedariau, žmogau kam išvis tada siiūleisi ateiti į projekta pasirodė esi geras žmogus prieš išeidamas nieko blogo nedarysi ne tas sunaikino forumą ištrynė patį domeną už kuri sumokėjau 32 LT tu man tuos pinigus turėsi gražinti žinok nes domeno susigražinti nebegalima dar tas parduoda mano modifikaciją... P.S. Drąsiai galiu kreiptis į policiją jog mano domeną sunaikinai 32 LT kaip į balą, ištiesų galvojau visai normalus, bet pasirodo klydau viska gerai darėme pats dar sakei kad mūsų projektas gausis kuo puikiausiai ir net nebandysim uždaryti pats išėjai tai kaltas esi, o galvoji aš dabar nuleidau rankas? Ne, aš tęsiu veikla toliau su normaliasniais. O tau linkiu sėkmės, bet dar kartą kartoju šio ąsmenio neverta imti nes jis jums pridarys nesąmonių prieš išeidamas. ;)

ok, bėje kam tie žaidimai su -rep ? galvoji tie tavo -rep man ką nors reiškia ? :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3918 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...