Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi nusprendziau pirkti deze, radau nebloga varianta - http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_EKSTREMALUI_X6_//EKSTREMALUI_X6/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=358861

Da koki monitoriu uz 400lt ir 2000 jau gaunas. Windowsus nemokamai pazystami irasys.

Ar labiau apsimoka det dalim?

Laukiu patarimu, nuomoniu.

Faktas tas, jog lygiai tokį patį dalimis susidėti gali laisvai iki kokių 400LTL pigiau, jei tik geriau dalių paieškosi ir labiau apsispręsi ko tau būtent reikia (nes pvz. man tai nei tiek vietos nereikia, nei to diskasukio, už kurį tau mažiausiai 50LTL nulups)... Naudoju šį CPU, man tai pilnai jo užtenka, ne tiek ant žaidimų, kiek ant serverių, nes jis gal ne tiek greitas, kiek galingas, bet čia jau sakau, pagal tavo poreikius... Jei nori žaidimų, geriau orientuokis į Intel procesorius... Tai pat siūlau įsidėti SSD, nors ir brangus daiktas, bet ko gero nesigailėsi... Mano operacinė sistema užsikrauna per 10-15s, programos veikia vos tik paspaudus, ant Kingston 120GB SSD paklojau 300LT, bet su tokiu jo efektyvumu, sutikčiau net ir daugiau sumokėt... 

Filthy-Frank.jpg

Internetas visagalis. Aš pats dėsiuos dalimis, bet viską pirksiu iš draugo darbovietės. Šiuo atvėju būtų tiptop.lt :). Nuolaidėle, win įrašys ir pnš. Dalimis perką žmonės, tie kurie nori gauti geresnės kokybes detales. Nes, ką tu žinai ar kažkas atsitiko tam kompui ar kokia kita detale būvo pakeista ar kažkas tokio. Ir aišku šitą žiurėdamas kompiuterį sakiai: O, normali kaina visai geros detales. OO, akcija pridės klavietura ir pelę, va dar monitoriu nusipirksiu ir viskas. O, šiaip viską ką reikią tau žinoti ProGreen jau viską parašė.

7efe817087def97b2a1bedaacec7ed02884.gif

"Failure is simply the opportunity

To begin again,
This time more intelligently..."

gali surasyt pilnai visus specus jei pigiau zinai :), btw 1T hdd palik

Specus? Aš tiesiog sakau, jog identišką kompiuterį kaip šis, gali nusipirkti ~400LT pigiau, jei pats ieškosiesi ir atskirai susipirksi detales (žinoma iš įvairių tiekėjų, kur rasi pigiausiai), net renkantis pačiam tas pačias detales, tame pačiame kilobaite, manyčiau sutaupytum ~ 100LTL... 

Filthy-Frank.jpg

Specus? Aš tiesiog sakau, jog identišką kompiuterį kaip šis, gali nusipirkti ~400LT pigiau, jei pats ieškosiesi ir atskirai susipirksi detales (žinoma iš įvairių tiekėjų, kur rasi pigiausiai), net renkantis pačiam tas pačias detales, tame pačiame kilobaite, manyčiau sutaupytum ~ 100LTL... 

Aisku

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...