Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėjau paklausti, gal iš jūsų kažkas yra 1,70m(5,7FT) ūgio ir dedate į normalią kašę? (3,5m)

Jei taip tai norėjau paklausti, kokius pratimus naudojate ir ką darote, o jei esate šiek tiek didesnis ir dedate tai irgi būtų įdomu sužinoti kokius pratimus kojoms naudodavote, kad pagerintumėte savo šuolį.

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Mano pažįstamas lanko futbolą, ir jam treneris sakė, kad norint pagerinti savo šuolį, padeda vaikščiojimas ant pirštų. Bet tikrai turėtų būti daugiau visokių pratimų.

Pas mane nuo pat gimimo yra įtempti raiščiai pėdų ir aš būna labai dažnai vaikštau ant pirštų galų :D Galima sakyti pats to nejaučiu, nes tai man yra tapę refleksu. Šuolis mano yra vistiek prastas ir šis dalykas man tikrai nepadeda :(

Palankyk krepšinį ir pagerės . 

Lankau ._.
Redaguota , nario OsVa

YpIX4xG.jpg

Kiek laiko? Paskui padidės šuolis. ;)

Nu kol kas tai tik puse metų tai suprantama dėl ko tas šuolis nedidėja :D Ūgis mano 1,70m, svoris 70kg, bet treneris daugiau treniruoja prie driblingo nei prie šuolio ar lakstymo, tai manau man reikėtų kokių tai pratimų kuriuos galėčiau atlikti namie ir treniruoti šuolį.

YpIX4xG.jpg

Labai retas atvejis,kai 1.70cm ūgio žmogus įkrauna.. Bandyk ieškoti informacijos kaip treniruoti šuolį į aukštį,gal tai padės. Beto,luktelk kol paaugsi.

Per visus šiuos metus paaugau tik 1cm, šeimos gydytojas sakė, kad nebeaugsiu... Teko kažko imtis kaip šuolio treniravimas tai vat ir ieškau pagalbos.

YpIX4xG.jpg

Per visus šiuos metus paaugau tik 1cm, šeimos gydytojas sakė, kad nebeaugsiu... Teko kažko imtis kaip šuolio treniravimas tai vat ir ieškau pagalbos.

Suprask tai,jog jeigu tu neturi įgimtų duomenų tam reikalui,arba jeigu nuo mažumės tam nesitreniravai,tai ir negalėsi įdėt. :D Ir neieškok žaidimų forume kažkokių stebuklų ar patarimų kurie tau padės įkraut,jeigu iki šiol neišeina - nebeišeis. :)

(redaguota)

Suprask tai,jog jeigu tu neturi įgimtų duomenų tam reikalui,arba jeigu nuo mažumės tam nesitreniravai,tai ir negalėsi įdėt. :D Ir neieškok žaidimų forume kažkokių stebuklų ar patarimų kurie tau padės įkraut,jeigu iki šiol neišeina - nebeišeis. :)

;DDDDDDDDDDDd Nupezėjai. Žmogus 1,70 buvo iš azijos, (įdėsiu video, padarysiu edit). Amžius jo 16 metų. Irgi nebeaugo kaip aš ir išviso nelankė krepšinio. 4 metus treniravosi sporto salėje ir panašiai ir pagaliau jam pavyko įdėti po 4 metų treniravimosi. Kaip sako krepšininkai ,,3% talento, 97% darbo.''.

EDIT:

2cm aukštesnis už mane

Redaguota , nario OsVa

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...