Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4332 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Narys įspėtas už šį pranešimą: - Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Senas pranešimas:

Iš ko jūs sprendžiat ką? ĮRODYMUS PATEIKIT, PASKUI KAŽKĄ SAKYKT LAIDO RITERIAI JIBANI. Nieko nežino apie žmogu ir rašo, kas per urodai, nei aš jūsų pažystu, nei ką. Taip kad nerašykit, ponel? NES AŠ TIEK PRIRAŠYSIU, Kad reikės ir SG KEIST IR SKYPE IR BURNA, IR NOSI ir DANTIS.

Redaguota , nario Justas Š.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Nepatikimas, geriausiai eik pirmas jaigu sutinka jis tai eik pirmas ir viskas ir jaigu pac neapgausi.

Jetau kaip sunku tavo tuos žodžius suprasti jeigu jisai nepatikimas, tai reikia eiti pirmam jeigu jisai sutinka tai turi eiti pirmas, jeigu jisai eis pirmas kaip jis apgaus?? jisai duos skype ir jį ištrins iš draugu poto girsis kad apgavau žmogu aš jam daviau skype o aš poto jį užblokavau..

Iš ko jūs sprendžiat ką? ĮRODYMUS PATEIKIT, PASKUI KAŽKĄ SAKYKT LAIDO RITERIAI JIBANI. Nieko nežino apie žmogu ir rašo, kas per urodai, nei aš jūsų pažystu, nei ką. Taip kad nerašykit, ponel? NES AŠ TIEK PRIRAŠYSIU, Kad reikės ir SG KEIST IR SKYPE IR BURNA, IR NOSI ir DANTIS.

Ko tu čia nervuojies ?

MnwtJWX.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4332 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...