Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai ir yra juokingiausia, kad Lietuvoje gyvenancios papugos, viska daro kas populiaru JAV net nesuprasdami esmes. Cia lygiai tas pats kai buvo  neseniai ,jei nepadarai 30 atsispaudimu tu man pilna deze alaus, suduku ant pagaliuku ne alaus jums vaikai. Jei kas nors challengintu mane, as tikrai to nedaryciau, ne del to, kad negaliu paaukot, bet is principo, kad kazkokie neismaneliai man liepia ji daryti. Bet is kitos puses, as nesidziaugiu sia akcija, taprasme as jos nesmerkiu, bet pagalvokim kiek mirsta zmoniu nuo vezio, aids, ir dar ziauresniu ir populiaresniu ligu ir mano manymu reiktu daugiau aukoti i tuos fondus nei i ta ALS kuri yra zymiai retesne ir jei rimtai jei ne ties kibirai as nebuciau apie ja isgirdes. Peace !

Redaguota , nario kjkarolis

Tai ir yra juokingiausia, kad Lietuvoje gyvenancios papugos, viska daro kas populiaru JAV net nesuprasdami esmes. Cia lygiai tas pats kai buvo  neseniai ,jei nepadarai 30 atsispaudimu tu man pilna deze alaus, suduku ant pagaliuku ne alaus jums vaikai. Jei kas nors challengintu mane, as tikrai to nedaryciau, ne del to, kad negaliu paaukot, bet is principo, kad kazkokie neismaneliai man liepia ji daryti.

Na šitą daro aplink pasaulį, o paaukoti pinigų tikrai nėra gaila, nes mes patys nežinom kada mums gali prireikti aukoti pinigus, kaip sakoma geras darbas gimdo kitą gerą darbą :)

Jeigu nesupratote kas yra ALS, tai yra neišgydomą ligą. Tarkime vieną dieną, sėdite ir negalite pajudinti kojų, bet jaučiate viską. Tas pats po kiek laiko atsitinką visam kunę. Jums niešti kažkur, dėją jus negalite pasikrapštyti. Grynai, tampi invalidu.

Per daug vaikų nesmerkite, vien dėl to kad jie neturi pilnai išsivysčiusių smegenų arba tiesiog nesupratę ką reiškią išviso tas ALS icebucket challenge skirtas. Pirmiausią tai būvo skirtą, įžymibėm, o įžymibių darbas būvo parodyti kad mes paprasti žmonės galėtumem sekti jų kelių, tai yra aukoti.

7efe817087def97b2a1bedaacec7ed02884.gif

"Failure is simply the opportunity

To begin again,
This time more intelligently..."

Mano nuomone tai nesąmonė, kad aš ir paaukoju, bet aš nemanau, kad to šalto vandens pylimasis ant savęs yra vien dėl aukos, ne kaip tik dėl mandrumo. Nebeturi ko prigalvoti, lyg svarbūs čia tie ligoniai, taigi čia tas pats kaip tuščiai daryti ir tokius Cinnamon challange, wasabi ir pnš. Padarykit aukojimą telefonu globaliniu mastu, pakaks to, visgi mažiau debilų atsiras.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...