Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4351 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, teikiu IPB (betkurios versijos) webinimo paslaugas. Nemokamai, tai reiškia, jums nereikės mokėt litų man, už gražų, gerą IPB forumą. 

Moku beveik viską, t.y.: Instaliuoti visas versijas IPB, sukelti dizainus, kelti hookus, sulietuvint visą forumą, ir hookus, na ir dar daugiau. 

Atsilyginimas bus toks: Jei kuriate kažkokį nors projektą, kažkokia privilegija  žaidimę, bei aišku, forumę. 

Mano skype:  Dovydas.dovis3

Jei esate tipo geri weberiai, nereikia kitų smerkt? Naujokų? Išsiplauk galvą, gal atgausi smegenų dalelę.

Nemokamai webinu, nes noriu kad žmonės turėtų gerą forumą, ir nereikėtų jiem mokėti, būtų taip geriau, nes dbr jūs prašot ten kažkiek litų, ir sukuriat tokius forumus kaip aš galiu nemokamai.

Tu čia rimtai? Gerai. Metu iššūkį. Per 3 dienas turi sukurti dizaino editą. Platesnę informaciją parašysiu į AŽ. Išsigąsi? Nieko vertas tada tu.

Aš ne gfxeris, ar dizainų kūrėjas o supistas weberis nachui pūsk iš čia jei nepatinka *Myliu SuperGames.lt* ubagas *Myliu SuperGames.lt*.

O aš kas? Esu weberis. Weberis turi mokėti editinti dizainus ir t.t. Iššūkis visdar tau yra mestas. Negi pasiduosi kaip niekur nieko? 

Visų žiniai editint turim http://webflake.sx/files/file/1961-if34-ipboard-40-style/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4351 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...