Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, visi taigi mūsų asus-pawno komanda nusprendė teikti paslaugas visiems žaidėjams aišku kurie yra sąžiningi. Aš esu Mantas man yra 16 metų dirbsiu ne vienas o su savo pusbroliu Rolandu jam yra 17 metų. Mes beveik kartu pradėjome dirbti prie pawn jis jau 4 - turis metus o aš tik 3 metus.

Kodėl verta rinktis mus?: Ogi todėl kad mes užtikriname scripto, modifikacijos ar dar ko saugumą męs scripto ar modifikacijos neplatinisime jai jūs laiku sumokėsite pinigus, o jai bus taip kad palauk dar viena diena ir vilkins laiką turėdamas modifikacija męs nelauksime ir paplatinsime. Mūsų pawn įgūdžiai yra tikrai geri, esame turėje ir savo projektų.

Paslaugos:

Gamemode kūrimas nuo new.pwn - Nuo 35 LT.(Į kainą įeina pagrindai,bei smulkios sistemos).

Gamemode kūrimas nuo GRP4 - Nuo 20LT (priklauso nuo sistemų)

Spidometras - Nuo 5 LT. (Paprastas spidometras,atvaizduoja greitį ir mašinos būklę,gražesnio bei su daugiau funkcijų kaina bus didesnė)

Sistemos - Nuo 5 LT. (Kaina gali keistis nuo sistemos)

Smulkios sistemos - Nuo 2 iki 5 LT. (Kaina taip pat priklauso nuo sistemos)

Klaidų taisymas - Nuo 1 LT. (Priklauso nuo klaidos).

TextDraw kūrimas - nuo 50 CT. (Priklauso nuo Textdravų kiekio bei išdėstymo)

Kontaktai:

Skype - xxmantas4 arba gugas.rv

Viskas.

Redaguota , nario Mantis QMM

Apgautus žmones juk visad ignorina :D

:D Ne, bet kaip man buvo :D Prašė sukurti su IPB forumą (kaip užmokėti turėjo neatsimenu). Pasakiau, kad pasiėmė šūdiną hostą, su 2 GB/mėn. duom.srautu... Pasakiau, kad tegul pirma pasiima normalų hostą, su neribotu dum.srautu... Parašiau kelias žinutes, ir gavau 100% ignorą... So? Manai taip nebus ir dabar? Turės padaryti paslaugas, sumokės klientas pinigus ir ignorins? O į Rolandą galit kreiptis :)

:D Ne, bet kaip man buvo :D Prašė sukurti su IPB forumą (kaip užmokėti turėjo neatsimenu). Pasakiau, kad pasiėmė šūdiną hostą, su 2 GB/mėn. duom.srautu... Pasakiau, kad tegul pirma pasiima normalų hostą, su neribotu dum.srautu... Parašiau kelias žinutes, ir gavau 100% ignorą... So? Manai taip nebus ir dabar? Turės padaryti paslaugas, sumokės klientas pinigus ir ignorins? O į Rolandą galit kreiptis :)

Tu nieko net nekuriai ir už užmokesti nesitarėm, aš tavę kviečiau į projektą kaip weberį kvailį tu .. Gali Rolando paklausti juk jis ir sukurė grupini pokalbį ..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...