Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3943 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip reiktu padaryt kad kai aš ateinu į serverį viskas nebūtu sugriauta. Nes kiekviena kart turiu statyt ir knistis apie 4-6 valandas. ir ir kartais negaliu prisijungti į servery nes rašo kad aš esu išbanintas o poto per konsole žiūriu nėra bano o poto aš vel jungiuosi ir galiu jungtis, gal kažkokie vyrusai? net nežinau ką daryt...

1. Serveryje manau nėra padaryta saugumo zona, ten kur spawn'o vieta, todėl turi ją pasidaryti, ir toje vietoje nieks negalės griauti, tik serverio administratoriai.

2. Gal serveryje yra administratoriai kurie tave užblokuoja, o paskui vėl atblokuoja, arba serveryje yra įvelta kažkokia bloga klaida, dėl ko gali taip atsitikti.

Mano 2 atsakymas nėra visiškai teisus, todėl palauk ProGreen'o, jis tau būtinai padės.

• ,

turbut nesupratai,noriu padaryt taip,kad pirma karta prisijunges zaidejes gautu vip privilegijas,ir kad nuo default rango galetu keltis rankup/pvz  [VIP][RANGAS][NICKAS]::MESSAGE,taip noriu kad kaip pirma kart prisijungia,pats vip moku uzmesti,tik nesuprantu kaip padaryt kad prisijungus pirma karta butu [VIP][DEFAULTrangas][nick]::sms,as galvoju kazkaip per permission reikia duoti 2grupes jiems pirma kart prisijungus,bet bandziau duot,tai tik default duoda.

sitas as moku...

Taigi tau pasakė, kaip padaryti kelis rangus vienu metu su galimybe keltis vieną iš jų, o aš tau pasakiau metodą, kaip priskirti VIP grupę, su visais tais rango kėlimosi pribombasais, tai kas dar tau netinka?

Kaip reiktu padaryt kad kai aš ateinu į serverį viskas nebūtu sugriauta. Nes kiekviena kart turiu statyt ir knistis apie 4-6 valandas. ir ir kartais negaliu prisijungti į servery nes rašo kad aš esu išbanintas o poto per konsole žiūriu nėra bano o poto aš vel jungiuosi ir galiu jungtis, gal kažkokie vyrusai? net nežinau ką daryt...

Visiems žmonėms, turintiems gadzos sindromą taip būna, tai neišvengiama, tai nepataisoma, tai nepašalinama...

1. Serveryje manau nėra padaryta saugumo zona, ten kur spawn'o vieta, todėl turi ją pasidaryti, ir toje vietoje nieks negalės griauti, tik serverio administratoriai.

2. Gal serveryje yra administratoriai kurie tave užblokuoja, o paskui vėl atblokuoja, arba serveryje yra įvelta kažkokia bloga klaida, dėl ko gali taip atsitikti.

Mano 2 atsakymas nėra visiškai teisus, todėl palauk ProGreen'o, jis tau būtinai padės.

Jeigu kas, tai ten tebuvo kažkokia jo kvaila sapalionė, kuri ko gero turėjo pasirodyt juokinga, žinant tai, kokią nuomonę jis susidaręs apie mane... Aš jį pažįstu kokius 3 metus ir žinau, jog ne jo jėgoms paleisti Minecraft serverį, tad tokios problemos, tiesiog neįmanomos ;)

Filthy-Frank.jpg

Kaip padaryti kad būtų du rankai?Pvz:Žmogus užsisako vip  ir esą [Vip] [žaidėjas] nick.

Nu kad va taip būtų.: http://www.part.lt/perziura/a0e5d4c1b9d2e5b04ae21cfd61df49b1948.png

Į šiuos klausimus jau buvo atsakyta...

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Į šiuos klausimus jau buvo atsakyta...

Gi sakiau, padariau ta formata.. Man confige rodo jog lt raidės, bet serveryje klaustukai, per notoped pakeičiau ta formata

Ir dar klausimas:

http://utf8-chartable.de/unicode-utf8-table.pl?start=9216&number=1024 čia tie simboliai rodomi man maži per serverio pavadinima kaip jo padidinti?

Redaguota , nario Ewil++

Palaukite, kraunama...

Gi sakiau, padariau ta formata.. Man confige rodo jog lt raidės, bet serveryje klaustukai, per notoped pakeičiau ta formata

Ir dar klausimas:

http://utf8-chartable.de/unicode-utf8-table.pl?start=9216&number=1024 čia tie simboliai rodomi man maži per serverio pavadinima kaip jo padidinti?

https://forums.bukkit.org/threads/special-characters-in-server-motd.213829/#post-2135742

Matomai reikia naudoti simbolių ID, o ne skirtinga užkodavimą...

Simboliai rodomi maži, nes tokios jų tekstūros Minecraft'e - kai kurie normalaus dydžio, o kiti maži... Gali redaguoti tekstūras... 

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

https://forums.bukkit.org/threads/special-characters-in-server-motd.213829/#post-2135742

Matomai reikia naudoti simbolių ID, o ne skirtinga užkodavimą...

Simboliai rodomi maži, nes tokios jų tekstūros Minecraft'e - kai kurie normalaus dydžio, o kiti maži... Gali redaguoti tekstūras... 

Tipo kaip per php, kodus jog būtu lt raidės? Nes as padariau ta formata ir man rodo ne lt raides o ??, o per php yra tokie kodai tai juos naudot?

Redaguota , nario Ewil++

Palaukite, kraunama...

Tipo kaip per php, kodus jog būtu lt raidės? Nes as padariau ta formata ir man rodo ne lt raides o ??, o per php yra tokie kodai tai juos naudot?

Kaip tik nori... Aš pats tai rašau betkokius simbolius tiesiai į pluginą, ir apskritai jokių problemų nematau, o kaip ten šiuo metu su konfigūracijos API CraftBukkit platfromoje reikia elgtis - ne mano rūpestis... Anksčiau užtekdavo tik pakeisti teksto kodavimo tipą į UTF-8, dabar kaip suprantu, reikia naudoti simbolių ID, tai juos ir naudokit...

Nuorodoje kurią daviau, aiškiai parašyta... Jei simbolio id yra U+255D (), tai konfigūracijos faile rašome "/u255D"... Tas pats ir su lietuviškais simboliais, jų ID galite rasti ČIA...

c8639d0d4c.png

b01b224460.png

5f9f434ad5.png

18b782adf3.png

Filthy-Frank.jpg

Kaip tik nori... Aš pats tai rašau betkokius simbolius tiesiai į pluginą, ir apskritai jokių problemų nematau, o kaip ten šiuo metu su konfigūracijos API CraftBukkit platfromoje reikia elgtis - ne mano rūpestis... Anksčiau užtekdavo tik pakeisti teksto kodavimo tipą į UTF-8, dabar kaip suprantu, reikia naudoti simbolių ID, tai juos ir naudokit...

Nuorodoje kurią daviau, aiškiai parašyta... Jei simbolio id yra U+255D (), tai konfigūracijos faile rašome "/u255D"... Tas pats ir su lietuviškais simboliais, jų ID galite rasti ČIA...

c8639d0d4c.png

b01b224460.png

5f9f434ad5.png

18b782adf3.png

TU DIEVAS!! AČIŪ

Palaukite, kraunama...

Ewil++ tu bent ką nors pats moki ?? Ar klausi po klausimą, kad ProGreen tau serverį sukurtų.

Greenai o hivemc.com naudoja kelius serverius, tarkim hg redirectina i kita, nes neatlaikytu vienas turbut?

Aš tikslinu savo žinias o tu moki komentuori į temą? Čia tema klausimų, o ne diskusija. Aš serverio nekuriu, o gilinu žinias, tai pat domiosi java. Greenas kaip wikipedija, jo galima klausti, o jai neturi klausimų drošk iš čia.

Palaukite, kraunama...

Greenai o hivemc.com naudoja kelius serverius, tarkim hg redirectina i kita, nes neatlaikytu vienas turbut?

Aš tikslinu savo žinias o tu moki komentuori į temą? Čia tema klausimų, o ne diskusija. Aš serverio nekuriu, o gilinu žinias, tai pat domiosi java. Greenas kaip wikipedija, jo galima klausti, o jai neturi klausimų drošk iš čia.

Ne, aš ne wikipedija, daugiau į tavo tokio lygio klausimus neatsakysiu... Drožk į Google paieškos sistemą ir ieškokis, klausimus į tokius atsakymus rasti yra tikrai labai nesunku...

Filthy-Frank.jpg

Gal gali patarti kokį Quests pluginą ?

Ne, aš ne wikipedija, daugiau į tavo tokio lygio klausimus neatsakysiu... Drožk į Google paieškos sistemą ir ieškokis, klausimus į tokius atsakymus rasti yra tikrai labai nesunku...

O i tokius lengva... Tiesiog gal tu nežinai kai kurių, gi lengva tą qvest, o mano ne lygis... 

Palaukite, kraunama...

O i tokius lengva... Tiesiog gal tu nežinai kai kurių, gi lengva tą qvest, o mano ne lygis... 

Skirtumas tas, jog jei neklystu, tai buvo vienintelis jo, tokio lygio klausimas, o tavo, jau gal 3 ar 4... Jei susidūrei su problema, kurios niekaip jau kurį laiką (bent kelias valandas) negali išspręsti, tada ir klausk, o jei nori jog už tave visko ieškočiau - neišdegs... 

Filthy-Frank.jpg

Tiesą sakant neatkreipiau į tai dėmesio, bet logiškai mastant, kai vėl atkeisdavau simbolius į lietuviškus, dar kartą nenustatynėdavau encode į UTF-8, bei simboliai veikdavo kaip pridera, tad matyt ne visai tame problema... Kaip tu kažkada minėjai, tikriausiai reikia suvesti kokias nors komandas į terminalą, jog OS pilnai pripažintų šiuos simbolius... Tu su tuo daugiau turbūt susidūręs, daugiau turbūt ir žinai, tad jei gali - paaiškink išsamiau kaip ten ir kas...

Nuėjau ir į Google paieškos sistemą suvedžiau "Anti force field bukkit" ir radau. Įsivaizduoji :D? Nežinau ar tikrai veiks, čia jau tu geriau pats išbandyk ir sužinosi...

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/anti-forcefield/

Neveikia Anti-Forcefield pluginas.

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3943 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...