Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Beto tokiu būdu GRP serverių neišnaikinsit, nes grp serveriuose dažniausiai renkasi draugai, klasiokai. Also, grp serveris tuopačiu padeda mokintis skriptinti. Išpradžių kopijuoji o poto jau sužinai kas tas new, define ir kaip juos naudoti. Priklauso nuo žmogaus vienas kopijuos, kad ir ką darysi o kitas gali nuo to pradėti ir laikui atėjus žiūrėk jis jau pasivijo tuos kurie jau skaitos "Pro".

Beto pilna pamoku a.k.a skripto gabalų kaip padaryti norima sistemą, todėl reiktų pereiti nuo skripto gabalų prie tikrų pamokų, ne su jau padaryta sistema o tik su užvedimu ant kelio.

Kol bus skripto gabalų, šitam ir jokiam kitam samp forume nesedėsiu ir tikrų pamokų nekelsiu. Tai jau kartoju ~2 metus, bet aišku niekas čia nesikeičia. Heh, nors gerai man darbo mažiau. Nesikeiskit, man ant GRP serverių poxuj, aš jų nematau, o jūs galit jiem ir toliau padėti, ir toliau galvot kodėl jų tiek daug  :?

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

(redaguota)

Pamačiau paraša ir negalėjau nepaspausti + Rep, true storry bro. Būtent apie ką aš kalbėjau prieš keles valandas. :D

CMD:lietuviai(playerid, params[])
{
SendClientMessage(playerid, "Lietuviai - nenori šūdservių, bet kuria jiems pamokas.")
}
return 1;
{

3b2f2eca57a40c12d2920ebad8d48952424.png

Redaguota , nario f0cus

Better known as f0cus

Koks skirtumas paplatino ar ne , vistiek pas juos forumas tuščias , vistiek jie žlūgtu nestartuodami , o jei startuotu tai kitą dieną ir užsidarytų

:D

Atsimenu tuos žodžius startuosime gyčio garbei :D

Bet man rodos jie greičiau žlūgs gyčio garbei :D

Ir tai pasakė mapperis, kurio projekto savininkas bandė gauti narių, nulaušdamas mūsų forumą. Tad tau vpš patylėti apie mūsų projekto veiklą. :)

76561197974856440.png

(redaguota)

O ka tau *Myliu SuperGames.lt* negėda? Iš kur gali žinot gal būtų geras serveris bet ne aišku reik paplatint kad nekurtu.. Nu bet žinok DIEVAI.EU išliks! Tad tau net neinauda :) Sekmės kuriant savo šušiktą serverį, spėju kuri net niekas neis :)

Redaguota , nario F1l3r

Aš su DIEVAI.EU!

8fc682d0b8d02b855b0d99bfa189688d93.gif

O ka tau *Myliu SuperGames.lt* negėda? Iš kur gali žinot gal būtų geras serveris bet ne aišku reik paplatint kad nekurtu.. Nu bet žinok DIEVAI.EU išliks! Tad tau net neinauda :) Sekmės kuriant savo šušiktą serverį, spėju kuri net niekas neis :)

Būtų geras servas ???? :D paskelbe beta starta atidėjo :D paskui pamačiau temą kad scripteris išeina jų forume pamačiau nes tipo laiko neturi , dabar foruma išjunge dar savaite išvis užsidarys projektas :D

Ten kažka kalbėjei apie mano serverį kad niekas neis :D, žinok ekstrasensu nekviečiau ir nekviesiu

Kai buvau jų projekte kai jie forumo netūrėjo tai man pats scripteris paraše kad visas sistemas iš kitų gm paema tik kažką pakeičia ir viskas porą dienų praejo aš ir išejau nes žinojau kad su šitu projektų nieko nesigaus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...