Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nu nu ka dar zinai per laida matai ane? ekstrasensas :o

tai gal tu jam dabar ten video rodai savo mažvaikio... per skype ekrana ten jaučiu rodai kai smaukai o jis nusisukes nežiuri nes neįdomu jam tavo tas mažiukas .i., kai toki turėsi .I. galėsi i omegle ar ką ten eiti ieškotis mergu vaikieže.

Rimti tie kurie nepasiduoda!

nu nu kas dar, jei skaityt nemokėčiau vapšie neatrašyčiau :)

tai kad tu skaityti nemoki rašai visokes nesamonės tai gal rimtai nemoki atsakai kas šauną i galvą gi tu žmogus su vafliais smegynije tai mintyse gal ir geri klausimai šauną, ir ką tai reiškia tas tavo 'MU MU' taip tik daro karvė tai jai esi žmogus tai nerašynėk kai karvės pavidalu. :)

tai kad tu skaityti nemoki rašai visokes nesamonės tai gal rimtai nemoki atsakai kas šauną i galvą gi tu žmogus su vafliais smegynije tai mintyse gal ir geri klausimai šauną, ir ką tai reiškia tas tavo 'MU MU' taip tik daro karvė tai jai esi žmogus tai nerašynėk kai karvės pavidalu. :)

per laidą daug matai ane? tu gal atsičiukink jau nuo to kompiuterio ba jau vaidenasi

autocomplete.gif

per laidą daug matai ane? tu gal atsičiukink jau nuo to kompiuterio ba jau vaidenasi

tu rimtai *Myliu SuperGames.lt* nesamonės kalbi tu nors suvoki ką kalbi? matosi mama įsigymeli vaikeli pagimdė atmintis ( 0 proc ) / akiu matymas ( 0 proc ) turbūt prie pc labai nolifini, tai *Myliu SuperGames.lt* gali čia neatrašyti kai mažas vaikas su savo pranešimais belenkokiais.

tu rimtai *Myliu SuperGames.lt* nesamonės kalbi tu nors suvoki ką kalbi? matosi mama įsigymeli vaikeli pagimdė atmintis ( 0 proc ) / akiu matymas ( 0 proc ) turbūt prie pc labai nolifini, tai *Myliu SuperGames.lt* gali čia neatrašyti kai mažas vaikas su savo pranešimais belenkokiais.

suvokiu tik va tu čia toks sajanas daug matai per laidą baisu darosi atskrisi dar nutrenksi ;//

autocomplete.gif

OK, pasireikšiu ir aš, like always..

O aš jį pakarčiau.

Tavo vietoje panaikinčiau šią temą ir atiduočiau pagarbą DeeOne, loxe tu jibanas.

Prie ko čia DeeOne? AIšku, tegu ilsisi jis ramybėj, bet ripperių nepakęsiu, o ypač kai pamačiau, kad savininkas avatare užsidėjęs mano buvusio projekto logo su pakeistu pavadinimu.

Heh, kietesnis dabar ? Žmonės bent kurią, stengiasi, galvoja idėjas ir įdeda savo darbą o pats spėju nieko visiškai nemoki ir tik kitiem bandai pakenkti, dar tas rašymas bandydamas sumažint šūdservių skaičių, svieto lygintojas, su tokiu vaikišku mąstymu toli neisi :)

Kuria? Stengiasi? Jei mano logo nurippino, turbūt daug stengėsi, labai buvo kuribingas. Dar kartą sakau, kad ripperių nepakęsiu, ir tegul greičiau jie žlunga.

Už tokius kvailus dalykus to žmogaus vietoj aš pas tave atvažiuočiau nepatingėčiau ir snuki išmalčiau, galėtum nuo žurnalu ripint gražų veidą.

Ane? Man labai įdomu, jei aš paplatinčiau ką nors tavo, ar tu atvažiuotum. Visi kalbėt moka.

logohover.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...