Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4353 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na, man trūko tokių elementų, kaip šiūkšlės, foteliai, stalai, alaus buteliai, dėžės kas yra būdinga mafijoms. Jeigu būčiau neperskaitęs temos pavadinimo, pagalvočiau, kad čia kokia nors armijos bazė. O taip klaidų nesimatė. Sėkmės mapinant toliau.

Viskas čia gerai 10/10. Artai žiūri filmus susijusius su mafija? Mafijozai gyvena "rezidencijose", važinėja su mersais ir kitom axujėnai atrodančiom mašinom o ne konteineriuose kaip tu apibūdinai.

tumblr_nt5ipiWdgH1s40t92o1_500.gif

Viskas čia gerai 10/10. Artai žiūri filmus susijusius su mafija? Mafijozai gyvena "rezidencijose", važinėja su mersais ir kitom axujėnai atrodančiom mašinom o ne konteineriuose kaip tu apibūdinai.

Dėkui. Kaip tik norėjau panašiai rašyti. Gaujos hood'ai būna purvini primėtyti šiukšlių ir panašiai. Mafijos tvarkingai gyvena.

Na šį karta tikrai nesusilaikysiu. Tos tvoros, kurios tiesiog gadina šį darbą ant tiek ... Aš nesuprantu kam reikia tvorą įrėminti į 9339 objektą? Man asmeniškai tai nesudaro jokio patrauklumo. Nebekalbu apie tai, kiek reikia 9339 objektų, kad ta tvora atrodytu gražiai ir be klaidų, nes dabar spėju jų ten yra pilna. 

Po to visa kita atrodo labai nuvalkiotai ir neįdomiai, nes panašių darbų į šį yra ne vienas ir ne du. 

Galiausiai Mafijos bazė. Man asmeniškai tai nėra panašu į mafijos bazę. Mafijozai kiek žinau iš filmų, tai jie gyvena rūmuose, kurie yra ištaisyti belenkaip prašmatniai, su fontanais, teniso kortais, sodais ir visokiais baseinais. O šitaip išdėstyti objektai labiau primena net nežinau ką... Galbūt SAMP'e žaidėjai mėgsta tokias bazes, bet iš šono žiūrint tai nėra gražu ir neturi darbas jokios idėjos.

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Na šį karta tikrai nesusilaikysiu. Tos tvoros, kurios tiesiog gadina šį darbą ant tiek ... Aš nesuprantu kam reikia tvorą įrėminti į 9339 objektą? Man asmeniškai tai nesudaro jokio patrauklumo. Nebekalbu apie tai, kiek reikia 9339 objektų, kad ta tvora atrodytu gražiai ir be klaidų, nes dabar spėju jų ten yra pilna. 

Po to visa kita atrodo labai nuvalkiotai ir neįdomiai, nes panašių darbų į šį yra ne vienas ir ne du. 

Galiausiai Mafijos bazė. Man asmeniškai tai nėra panašu į mafijos bazę. Mafijozai kiek žinau iš filmų, tai jie gyvena rūmuose, kurie yra ištaisyti belenkaip prašmatniai, su fontanais, teniso kortais, sodais ir visokiais baseinais. O šitaip išdėstyti objektai labiau primena net nežinau ką... Galbūt SAMP'e žaidėjai mėgsta tokias bazes, bet iš šono žiūrint tai nėra gražu ir neturi darbas jokios idėjos.

Malonu kad pakomentavai. Ir dar taip išsamiai. Supranti man buvo duota tokia vieta, joje man nekaip sekėsi mappinti, šiaip ne taip sumappinau. Dėl mafijos bazės kokia ji turi atrodyti tau 100% pritariu. O del 9339 objekto tai kaip tau gražiai atrodytu? Nes nesugalvoju kaip kitaip pateikti tvoras...

[!]Sumappinta per ~8 valandas[!]

Čia rimtai ?? blemba maximum 2-3 valandos.

Šiaip gan neblogas darbas tik bšk tuštoka ir įvažiavimas nepatiko

Čia su pertraukom, o kiek be pertraukų net nežinau. Ačiū

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4353 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...