Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šiose duom.bazėse galite rasti tiek las-venturas.lt,tiek sarg.lt,lmg.lt,savg.lt,dogberry.lt,bei kitų serverių vartotojų,dalis tinka ir forumuose.Šios duom.bazės nepriklauso nei vienam iš mano išvardintų serverių,tačiau vartotojų duomenys atitinka šių serverių vartotojus,bei jų slaptazodzius.

Redaguota , nario Spirit

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Kaip tu gali turėti mano serverio duomenų bazę jeigu priėjimą prie jos turiu tik aš ir apart manęs daugiau niekas priėjimo prie jos neturi ir neturėjo? Nebent kalbi apie kito serverio duomenų bazę, kurioje yra nick'ų su kuriais žmonės žaidžia mano serveryje.

Perskaitei ka parase ?Jis nesake kad tavo srrvo db turi,tiesiog gali tikti tavo servo zaodeju psw..

Visų pirma parašyk kokių tai serverių duomenų bazės - garantuoju, kad jos jau senai yra paplatintos.

Neapsigaukit žmonės, geriau paieškokit duomenų bazių (www.pastebin.com), ten rasite jų pilna. 

Tavo optimizmas,kad gali viską žinoti tikrai pasitaiko neretai,tačiau dar tankiau pasitaiko tai,kad bet koks žmogus atsiradęs iš niekur teigia vieną,tačiau negali įrodyti.

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Nu ok, duosiu savo V_P - RLS.lt projekto, ir dw pasakyk slaptažodį. 

Nick'as - Med_Menis.

Pradžiai man įdomu ar skaitei visą temą nuo pradžių...Dėl ten tų rls.lt vartotojų šio projekto db. neturiu,bei neminėjau aplamai šio projekto šioje temoje.Be to įdomu ar žinai kiek lietuvoje yra sa-mp projektų,bei kokia tikimybė,kad turėsiu duom.bazę priklausančią rls.lt projektui.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...