Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4338 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Susidūriau su tokia problema, kad mano svoris yra blogas, man konstatuota I laipsnio mitybos sutrikimas, ir net neįsivaizduoju kaip taip yra, atrodo ant pilvo lašinuko yra (:D), sportuoju viskas ok, bet svoris tiesiog tirpsta, nenoriu susirgt kokiom nors huiniom ir nusprendžiau ant kojų ir rankų prisiaugint svorio, nes patikėkit, esu bėgikas, bet mažuliukės kojos, rankos irgi. Taigi, klausiu jūsų kaip galima greitai ir efektyviai priaugt svorio ant rankų ir kojų? Tik nesakykit 'nieko nedaryk ir valgyk', nes tai neveikia.

Pagal manę tai jeigu nori ant kojų priaugt daugiau svorio, biškį ant tūrnyko pakabok, aš kaip tik ant kojų ir rankų turiu daugiau masės nei paprastai.

Kaip čia taip stebuklingai ant turniko kabant kojos auga? :D

Jei į temą, tai mitybos planą susidaryk, nusipirk abonentą į normalią salę, susirask masės augimui programą ir viskas. Jei turi pinigų tai ir gerų papildų pilna, kurie padės augt.

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Nusiperki salėj obonenta eini i sale.Daug valgai renki anglis ir baltimus ir viskas tu augi.Kojom pramust daryt pritupimus su stanga mirties trauka kokia po men pamatysi kaip kojos tvirtos ir auga .Rankom tricas bicas dilbis palaikysi gera grudaka užaugsi

Į sporto salę man nueit ne problema, aš nuo rudens iki pavasario ten po pamokų būnu visada, bet būtent kas turi daug anglies ir baltymų? Neesu maisto specas, tai kelis variantus patarkit ką valgyt, kojos tvirtos, yra nemažai raumens ir viršuj ir apačioj, bet man kojos kur eina ne raumuo labai plonos, o su štanga darau pritūptukus, dar kokį diržą kelių kg užsimetu arba su giruke.

Kaip čia taip stebuklingai ant turniko kabant kojos auga? :D

Jei į temą, tai mitybos planą susidaryk, nusipirk abonentą į normalią salę, susirask masės augimui programą ir viskas. Jei turi pinigų tai ir gerų papildų pilna, kurie padės augt.

Aš nenoriu teršt kūno papildais, nes paskui padvėsiu anksčiau laiko, tai *Myliu SuperGames.lt* man juos naudot jei noriu ilgų rezultatų, o ne trumpai dirbt ir trumpai džiaugtis kūnu. Pasiųlykit arba numeskit link'us į mitybos ar augimo programas kurios nereikalauja daug užsiėmimo su jom ir nereikia mokėt labai daug.

Į sporto salę man nueit ne problema, aš nuo rudens iki pavasario ten po pamokų būnu visada, bet būtent kas turi daug anglies ir baltymų? Neesu maisto specas, tai kelis variantus patarkit ką valgyt, kojos tvirtos, yra nemažai raumens ir viršuj ir apačioj, bet man kojos kur eina ne raumuo labai plonos, o su štanga darau pritūptukus, dar kokį diržą kelių kg užsimetu arba su giruke.

Aš nenoriu teršt kūno papildais, nes paskui padvėsiu anksčiau laiko, tai *Myliu SuperGames.lt* man juos naudot jei noriu ilgų rezultatų, o ne trumpai dirbt ir trumpai džiaugtis kūnu. Pasiųlykit arba numeskit link'us į mitybos ar augimo programas kurios nereikalauja daug užsiėmimo su jom ir nereikia mokėt labai daug.

Nuo kada papildai trumpina gyvenimą? Na nebent naudosi optima linija pigiausią chėmkę :D Yra kokybiškų baltymų, kreatino, įvairūs vitaminai. O greitų rezultatų nebūna, visi nori geros raumeninės masės, bet tam reikia skirti nemažai laiko, pastangų ir dažnai pinigų.  O informacijos pilna googlei, tiek masės auginimui mitybos programų, tiek sporto programų masės auginimui. 

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Visų pirma geineri reikia mokėti išsirinkti, kadangi priaugsi tik riebalo, o ne masės, antra kadangi esi spritininkas ir jeigu ir norėtum rinktis geineri turėtum rinktis greito pasisavinimo pvz: FA Nutrition Mass Core, šitas gan kokybiškas geineris, nes yra mažai riebalo.

O kalbant apsoliučiai, tai tavo norai yra nelogiški, tu negali pasirinkti kūno vietos ant kurios augs svoris ir negali treniruoti tarkim tik koju, nes nori, kad tau jos augtu, perdirbsi kojas ir nebus progreso, čia kaip pavizdys.

Turi rinkti anglis ir baltymus kaip sakė darius, t.y skaičiuoti kalorijas.

http://www.kulturizmas.net/ Pradėk skaityti straipsinius apie mityba treniruočių krūvi ir tt.Būs viskas aiškiau čia tas gaineris kaip visi sako stebuklu tau tikrai nepadarys jei tavo mityba hujova ar dar blogiau .Gaineris skirtas tik mityboje užkaišioti kai kurias skyles.Tarkim aš per diena sukapoju 3500 kalorjų iš kurių susidaro 40% baltymo 10%riebalo 50 anglies ar kaškas panašaus su gaineriu tarkim prie viso šito reikalo per shake išgerdamas dadedu nuo 300-500 kalorjų kas manau yra labai neblogai.Ir taip eini i sale  žiuri krūvius ten jeigu arsi kaip aryklis po 5h salėj rezultato kaškokio sunkiai matytusi po 5h ir daugiau grūda tik steroidų prisišove žmonės.Paprastam žmogelukui yra siūloma treniruote visa padaryti iki 45min neskaitant apšilimo ir tempimo pratimų.Pažiurėk šita youtube kanala nuo pirmų video pasidarys viskas labai aišku http://www.youtube.com/user/SveikatosMenas/videos

ac529f4581932eb08a989ce9a9b45d9d312.jpg

(redaguota)

Geineris skirtas ne mitybai papildyt, o šudinai masei užsimest, mityba papildo proteinas, kreatinas, amino rūgštis žuvies taukai etc.

Bet žinoma pirmas dalykas turėtu būti subalansuotas maistas

Gaineris skirtas ne mitybai papildyt? Nejuokauk žmogau paskaityk daugiau straipsinių sukuosi šitoje sferoje ne mažai laiko tai tokiais klausimais pakonsultuot galiu.Proteinas padeda surinkt trūkstamas baltymus bet ne mitybos planą tarkim pvz per diena reikia surinkti tau 150gr baltymu surenki kokius 120 iš maisto ir 20g iš protein shako.O gaineris užpildo maisto raciona aišku kokybiškas ir baltyma ir anglis.

VARŠKĖ • KIAUŠINIAI • KEFYRAS

Kefyras? Verčiau paskeiščiau i litra pieno nes tame kerfyre maisto medžiagų ne kažka.Varške reiktu valgyt vakare nes tai yra kazeinas kuris ilgai savinasi ir miego meto padės neirti raumenim .Kiaušinius siūlau šauti po treniruotės nes tai yra greito pasavinimo baltymas.

Redaguota , nario Dariusmix

ac529f4581932eb08a989ce9a9b45d9d312.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4338 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...