Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4350 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e girdi logikas tu, šiaip ten direktoriaus kabinetas :P esi nors kartą buvęs direktoriaus kabinetuose ligoninese ?

Žinoma buvęs. Tau pačiam prieš mapinant reikėtų pagalvot. Ligoninėj, dar direktoriaus kabinete kilimą su gyvuno oda? Nu žmonės pritarkit kas nors, ar taip būna.  Dažniausiai kabinetuose būna spinta, stalas, kompiuteris ir kiti šudai...

:D Ligoninei kolonkes palatuose  :D tai dar ble ipisk basavyka?

Mapp'as nepatiko. Trugsta kazko dar.

Pvz kai tau reikia gulti į ligoninę yra mokamos palatos yra ir nemokamos tai va jeigu sumoki pas tave ne tik kalonkes bus :P

Gerai gali nekomentuoti nes jau rimtai užpisi , kai parašau kad jo mappas nepatinka tas iškart bėga rašyti , kad mano lievi mappai  :kuku:

Pats nieko gero nesugėbi ir laiko save vos ne geriausiu mapperiu.. :kuku:  :funny:

:D Ligoninei kolonkes palatuose  :D tai dar ble ipisk basavyka?

Mapp'as nepatiko. Trugsta kazko dar.

norės ir padarys tuos tavo basavykus

Pvz kai tau reikia gulti į ligoninę yra mokamos palatos yra ir nemokamos tai va jeigu sumoki pas tave ne tik kalonkes bus :P

Gerai gali nekomentuoti nes jau rimtai užpisi , kai parašau kad jo mappas nepatinka tas iškart bėga rašyti , kad mano lievi mappai  :kuku:

Pats nieko gero nesugėbi ir laiko save vos ne geriausiu mapperiu.. :kuku:  :funny:

taip tiesą sakai  , būvo sumappines kažkokia ligonine fc miestelį parašiau 7/10 tai tas už kelių minučių žiūrių ir mano temoje paraše man 7/10 :D

Gana daug kažko siekia jeigu pavaro ant vieno tai kitas ieško kito tėmos , kad pavaryt ant jo , pakalbėkim apie jo mappus Kaimelį auga dangoraižiai ir visi panašūs tai ką žinau. :D

greensideV1.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4350 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...