Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man būvo taip su nešiojamu pc tada aš nemokėjau išvis su kompu dar elgtis kažkaip sugebėjau ištrinti windows ir kad kiek būvo įrašyta kartu neberode išvis kompas buvo be windows  o pc būvo tai lievas su windows xp bet vistiek tada tetei pasakiau tete perašė windowsus bet tada man ant to pc nebeveikia kur diskus dėti tada būvo truputi blogai bet po puse metų gavau kitą pc, taigi geriau pirkti new pc patarimas :)

(redaguota)

Sprogs tavo pc, atsisveikink vyruti. Geriau mesk per langą kol dar gali.

Just kidding... Kada pastebėjai problemą, ar ką nors naujo darei su pc (prijungei naują įrenginį) ar tiesiog iš lempos atsirado?

Be to jei pats nieko nenusimanai tai iškart vežk taisyti, nes dar daugiau problemų gali atsirast.. Šiaip jei jau pc neįsijungia tai gali būti ir rimta problema.

Be to necituok šito posto o paprastai atsakyk geriau. :DD

Redaguota , nario Jocius

Komas perkaitintas , jeigu niekas tau nepadės iš šio forumo, tada suprask kad kažkas perdegė, maitinimo blokas negali but sugedęs, nes tada kompiuteris nes neisijungtu.

Žiurėk, gal problėmos su motinine ar vintiliatorium.

Kažkada man taip buvo tai ramus pakeičiau ir viskas ok.

What you must understand about me is that I’m a deeply unhappy person.

(redaguota)

Jeigu pas tave yra dvi plokštės ramų, tai vieną išimk ir patikrink ar išsijunginėja. Paskui kitą išimk, o vieną palik įdėjus. Taip pat gali būti ir maitinimo blokas. Didesnė tikimybė, kad maitinimo blokas. Mažum tarp įjungimo kontaktų kažkas tai. Bet nekišk nagų.

priežasčių N gali būt, nelysk vien prie vienos, jei maitinimo blokas sugadintas tada ijungimas net neveikia.

Buvo ir man panaši problema. Na bent jau pas mane tai maitinimo blokas buvo sugedes, bet PC vistiek įsijungdavo.

Redaguota , nario WolfStreet

No fear, no pain,
Nobody left to blame.
My faith has grown,
No fear of the unknown.

Vaizdo plokštė bus parėjus, šiaip su maitinimo bloku taip negali būt, nes jis tau išvis neįsijungtų.

Su maitinimo bloku taip gali būti. Pas mane PC neišsijunginėdavo, bet užtat ekranas būdavo juodas. Maniau, kad vaizdo plokštė, bet viską ištikrinau ir visvien tas pats. Paskui pakeičiau maitinimo bloką ir viskas grįžo į savo vėžias.

No fear, no pain,
Nobody left to blame.
My faith has grown,
No fear of the unknown.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...