Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki... Ždž, prisimenu PrefiXs, sakė ten Canyon CNR-MIC2 naudoja, taigi užsisakiau lyg viskas ir gerai, bet kažkodėl labai čia negarsiai girdis per ta mikrf, ir galvoju gal kokių driverių reikią nes viską sukišau į lizdus ir t.t vistiek nekažką... Ždž, gal kažkam pnsh buvė, kuris padės tam 20 + r3p :[

Loptopas pas tave? 

Loptopas pas tave? 

Ne, aš ir pats kai gavau kilo toks įtarimas, žiūriu kr* nešiojamam kompiuteriui, bet manau eina ir taip sutvarkyti nes aš girdžiuos, bet tiesiog negarsiai ...

varyk per control panel , i garso nustatymus ir mic pagarsink, ir boost iki max sumesk ir bus tvarkoj

vpsh striginėja balsas td..

Ne, aš ir pats kai gavau kilo toks įtarimas, žiūriu kr* nešiojamam kompiuteriui, bet manau eina ir taip sutvarkyti nes aš girdžiuos, bet tiesiog negarsiai ...

vpsh striginėja balsas td..

Ne tame esmė kad mikrafonas nešiojamam pc ar stacionariam :D Visi lizdai universalūs. 

Control panel viską išbandei? Nes ten yra garso nustatymų pilna, default mikrafoną padaryk ir pan, su decibelais sužaisk

(redaguota)

Ne tame esmė kad mikrafonas nešiojamam pc ar stacionariam :D Visi lizdai universalūs. 

Control panel viską išbandei? Nes ten yra garso nustatymų pilna, default mikrafoną padaryk ir pan, su decibelais sužaisk

Nežinau vyrukai ar taip turi būt bet :D

Rašo Realtek nors nixuj* čia ne Realtek čia tokie driveriai lyg :D 

http://prntscr.com/4c0qx3

Bet, jeigu įkišu sena mic su ausinėm, ausinių nebūtinai viskas veikia nrml, bet ten jau jis į pabaigą tai tam ir pirkau naują..

Redaguota , nario GoodBoy`

Vargas su tomis integruotomis garso plokštėmis. Aš naudoju Creative Sound Blaster Play! USB garso "plokšte" su ja šis mikrofonas skamba be jokių pašalinių triukšmų ir garsą gaudo pakankamai gerai. Pas mane nustatymuose nėra jokių Boost, tik kažkokia AGC funkcija kuri gal 3x pagarsiną mikrofoną ir nepraranda nei trupučiuko kokybės.

Tokiems 3.5mm mikrofonams manau reikia ir atskiros/geros garso plokštės jog padoriai skambėtų. Brangiau, bet daug geriau nusipirkti USB mikrofoną, kokį SAMSON C01U, aišku čia jei jau rimtai reikia geros kokybės.

(redaguota)

Vargas su tomis integruotomis garso plokštėmis. Aš naudoju Creative Sound Blaster Play! USB garso "plokšte" su ja šis mikrofonas skamba be jokių pašalinių triukšmų ir garsą gaudo pakankamai gerai. Pas mane nustatymuose nėra jokių Boost, tik kažkokia AGC funkcija kuri gal 3x pagarsiną mikrofoną ir nepraranda nei trupučiuko kokybės.

Tokiems 3.5mm mikrofonams manau reikia ir atskiros/geros garso plokštės jog padoriai skambėtų. Brangiau, bet daug geriau nusipirkti USB mikrofoną, kokį SAMSON C01U, aišku čia jei jau rimtai reikia geros kokybės.

o tai ta Creative Sound Blaster čj reikės pasiimt kaip tavo :D

Krč, jei ūžesiai girdisi reiškias yra pažeistas laidas, nes nusipirkus naują mikrofoną ūžesio tikrai neturi būt, o per pc ūžesio nepanaikinsi. Jei turi garantinį, naudokis juo .

jis girdisi tik tada kai jį atžymiu..

Taigi sukuriau trumpa pamokele

0c74736f99a796c6a9790b5c9c0a7afc363.png

6361eec6fd2643caf7eb014af86b939c427.png

a89a4e4dcee53fb5f093b58f267e09fe699.png

80ad914e272753b866dc1d912b7a8e4a464.png

Nėra už ką  :)

Pamėginsiu.

Bet, tai n* mikrofonas - 69dBz. ? ;/

Tai gal eina pagarsint tiesiog kaip ar reikią kažkokių driverių :/

Redaguota , nario GoodBoy`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...