Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

HTML5+CSS3 Responsive+bootstrap. SG design. Paskutinis mano platintas dizainas šiame forume.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi nusprendžiau palikt supergames.lt forumą, keliuosi į angliškus, manau priežastis suprasit visi. Pats nebuvau dovana, bet kas čia dedasi tai... Čia nebeįmanoma pasakyti jog čia forumas... Forumas buvo sukurtas tam, kad žmonės vieni kitiems padėtų, o ne vienas po kito aiškintų kaip tau gyvent pagal jų sukurtas taisykles.. Nepykit už išsireiškimą, bet 70% forumo mano nuomone sudaro debilai... Anyway... Dizainas čia:

Demo: http://rplius.lt/demos/sg/

Siūstis: http://rplius.lt/demos/sg.rar

Dizainą dariau būtent dėl to, kad padovanot man išeinant. Padarytas berods per 4h.

Sėkmės naudojant.

Ačiū, paiimsiu ir sekmės!

P.S Lietuviai tokie jau yra, tik įgelt bando.. :D

Prašom... Nors ir sugebėčiau geriau, bet tikrai labai tingiu, kai už tai nėra pasiūlyti pinigai :lol:

Parašyk i pm į kokius forumus eisi ir aš peresiu ... nes čia.. baisu :D

Beje ačiū  :)

Dar ieškausi kur geriau... Nėra už ką ;)

Prajuokinai su savo "nerele" kalba. Galvoji kam nors ašara ištrykš ir užsenietiškame forume rasi ką nors įdomiau ? Klysti - visur panaši situacija, sakau tai iš patirties, nes pagrinde bendrauku su Šiaurės Amerikos šalimis ir Šiaurine Europos dalimi UK ir t.t.

Ką tu kliedi debile tu..? Vėl pradedat su savo nesąmonėm... Kiek esu sukūręs temų, dar nei kart tokių kaip tu neišvengiau...

Va va prasideda - debilai, "tokie kaip tu", visų pirma reikia pradėti nuo savęs, tada forume ir bus geriau, o dabar nustok verkti ir debilintis, o galvok ką toliau veiksi, čia visų "nevirkdęs" ;)

Čia gal dar vienas koks gerbėjas būsi, kad neatšoki? Platinu dizainą, o ne pažinčių temą sukūriau... GO AWAY!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...