Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, Draugai ! Nieko nelauke 2-a diena is eiles keliu antraji TLOU epizode. Vejames praeita zaidima, tie kurie jau mate siuos epizodus Ne dislaikinkit, o kurie nemate megaukties siuo nuostabiu zaidimu. Butinai spauskite SUBSCRIBE, LIKE, taip pat komentuokite.

Gero ziurejimo. Iki.

Mane taip pat galite rasti ir čia:

Instagram: @kjkarolis11

Twitter: @kjkarolis96

Snapchat: kjkarolis

Mano tecio fotografiju puslapis:https://www.facebook.com/dariusjphotography

(redaguota)

Gaila kad sudirbai savo sena gera kanala -.-
Dabar tiesa sakant net nebėra noro žiūrėt tavo video, nei gta nėra kur visai įdomus video buvo ir panašiai, vienu žodžiu sakyk ką nori, bet padariai klaida kad to senojo kanalo atsisakei, nes pvž tau visai neblogai sekėsi ir judėjai į prieki, o dabar kaip bus tai nžn net..

Sėkmės tau kuriant video tuos The Last Of Us, bet žmonėms ta pati žiūrėt bus nebeįdomu.

Redaguota , nario Aleksas

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Dabar tiesa sakant net nebėra noro žiūrėt tavo video, nei gta nėra kur visai įdomus video buvo ir panašiai, vienu žodžiu sakyk ką nori, bet padariai klaida kad to senojo kanalo atsisakei, nes pvž tau visai neblogai sekėsi ir judėjai į prieki, o dabar kaip bus tai nžn net..

Sėkmės tau kuriant video tuos The Last Of Us, bet žmonėms ta pati žiūrėt bus nebeįdomu.

Pirmas dalykas kodel istryniau senaji kanala buvo,  todel kad apie 100 subscriberiu buvo surinkta nesazingai pasitelkiant tinklapiu addmefast. Noriu tiesiog viska pradeti is pradziu ir paziureti kiek realiai ir savo pastangomis galiu pritraukti ziurovu. Kitas dalykas Zmogau mano GTA video paziuredavo vos 150-250 zmoniu kai turejau 800 prenumeratoriu, tai nemanau, kad buvo kazkam idomu , toliau Watch Dogs vos pasiekdavo 100 ir tu tikrai manai, kad man gerai sekesi? Jei tau nebeidomu ziureti , tikrai nemaldausiu sugrizti, bet tikiuosi tie kurie ziurejo ir praeitame kanale , ziures ir naujame ir toliau mane palaikys. Peace !

Tai juk paaiškino viską kažkurem video. Viskas manau bus normaliai įdomiai žiūrisi greit atsiras tų žmonių kurie sumes subscribe.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Pirmas dalykas kodel istryniau senaji kanala buvo,  todel kad apie 100 subscriberiu buvo surinkta nesazingai pasitelkiant tinklapiu addmefast. Noriu tiesiog viska pradeti is pradziu ir paziureti kiek realiai ir savo pastangomis galiu pritraukti ziurovu. Kitas dalykas Zmogau mano GTA video paziuredavo vos 150-250 zmoniu kai turejau 800 prenumeratoriu, tai nemanau, kad buvo kazkam idomu , toliau Watch Dogs vos pasiekdavo 100 ir tu tikrai manai, kad man gerai sekesi? Jei tau nebeidomu ziureti , tikrai nemaldausiu sugrizti, bet tikiuosi tie kurie ziurejo ir praeitame kanale , ziures ir naujame ir toliau mane palaikys. Peace !

Tai aš ir nežadu grįžti tiesiog sakau kaip yra, o čia tik kiekvieno žmogaus pasirinkimas ar žiūrės ar nežiūrės.

Na belieka palinkėti tik sėkmės.

Tai juk paaiškino viską kažkurem video. Viskas manau bus normaliai įdomiai žiūrisi greit atsiras tų žmonių kurie sumes subscribe.

Tai aš mačiau, bet kažin kaip ten jam seksis su tuo kitu kanalu kur ten sakė darys visokius ekspermiantus ir kt dalykus, na bet jeigu pavyks iškilt, tada šaunu.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...