Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi sugalvojau truputį perdaryti serverio automobilių sistemą, paversti ją šiek tiek kitokia. Bandžiau padaryti taip, kad kai žaidėjas atsijungia jo automobilį matytų kiti žaidėjai. Ir susidūriau su problema tokia kaip krovimas ir saugojimas. Na saugojimas mano galva veikia, tik neveikia krovimas. Automobilių krovimą dedu po OnGameModeInit LoadVehicles(playerid);. Bet yra bėda su tuo playerid, kadangi OnGameModeInit nenuskaito funkcijos playerid. Bandžiau dėti foreach(Player, playerid) bei for(new p = 0; p < MAX_PLAYERS; p++) eilutes bet jos neišsprendė mano problemos.

Kadaise aš ir galvojau apie tokią sistemą, kai dar nieko nežinojau apie skriptinimą... ilgai ilgai galvojau kaip padaryti kad atsijungus žaidėjui, mašina liktų, o vėl prisijungus ji vėl priklausytų jam.

Būdo kuris mane tenkintų, taip niekada ir neradau. Bet štai keletas idėjų apie tokios sistemos veikimą:

• Žaidėjui atsijungus saugoti mašinos ID(vehicleid), vėl prisijungus patikrinti ar tokia mašina vis dar egzistuoja. Viskas su tuo būtų gerai, bet jeigu serveris išsijungs ir vėl įsijungs, tas ID gali būti jau kažkieno kito mašina. Todėl serveriui atsijungus būtina nustatyti visų kintamuosius į netinkamą mašinos ID(-1, INVALID_VEHICLE_ID ar pnš). Bet juk serveris gali "negražiai" išsijungti(crash)... Tada priėjau prie teorijos kad šį resetininimą reikėtų vykdyti OnGameModeInit, juk jis visada kviečiamas. 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

(redaguota)

Supranti Renaldai, ši sistema yra padaryta taip kad kai įvyksta restartas, automobilis sunaikinamas. O kai serveris pradeda darbą automobilį vėl sukuria sistema LoadVehicles. Tai dabar kaip padėjau po OnPlayerSpawn LoadVehicles, tai tą automobilį tiek kartų ir sukurs kieks aš prisijungsiu.

Justai, aš taip ir manau daryti tiesiog man reikia LoadVehicles ten įklijuoti. Bet supranti nevykdo funkcijos playerid OnGameModeInit

Redaguota , nario Eroras

Kadaise aš ir galvojau apie tokią sistemą, kai dar nieko nežinojau apie skriptinimą... ilgai ilgai galvojau kaip padaryti kad atsijungus žaidėjui, mašina liktų, o vėl prisijungus ji vėl priklausytų jam.

Būdo kuris mane tenkintų, taip niekada ir neradau. Bet štai keletas idėjų apie tokios sistemos veikimą:

• Žaidėjui atsijungus saugoti mašinos ID(vehicleid), vėl prisijungus patikrinti ar tokia mašina vis dar egzistuoja. Viskas su tuo būtų gerai, bet jeigu serveris išsijungs ir vėl įsijungs, tas ID gali būti jau kažkieno kito mašina. Todėl serveriui atsijungus būtina nustatyti visų kintamuosius į netinkamą mašinos ID(-1, INVALID_VEHICLE_ID ar pnš). Bet juk serveris gali "negražiai" išsijungti(crash)... Tada priėjau prie teorijos kad šį resetininimą reikėtų vykdyti OnGameModeInit, juk jis visada kviečiamas. 

Pagal vardą gali tikrint... O dėl crash, po kiekvieno mašinos kintamojo pajudinimo mašiną išsaugai..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...