Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na iš dalies gražu tikrai gražu, bet man asmeniškai nepatiko pasikartojantys paveiksliukai. Prie architekto galėjai sugalvoti kokio statybininko kepurę arba įrankius, prie gaujos vado galėjai prie veido randų pridėti. Na manau esmę supratai, bet iš dalies tikrai šaunuolis gražus darbas. :}

"I quit school because they have nothing left to teach me." -Albert Einstein...

Na iš dalies gražu tikrai gražu, bet man asmeniškai nepatiko pasikartojantys paveiksliukai. Prie architekto galėjai sugalvoti kokio statybininko kepurę arba įrankius, prie gaujos vado galėjai prie veido randų pridėti. Na manau esmę supratai, bet iš dalies tikrai šaunuolis gražus darbas. :}

Kituose ranguose bandysiu daryti kažką naujo, taip pat panaudosiu tavo idėją rangų iconams. Ačiū

Nesuprantu kokio velnio čia dauguma žmonių rašo "gražu", tai skaitosi vos ne free-post, nes jokios kritikos, turbūt taip rašo free-post'eriai, kurie nieko nesupranta GFX'e. Dabar mano nuomonė. Ką aš čia matau tai 2min. darbą ties vienu rangu. Tas kaspinas ne tavo, o iš Google, jokių efektų, jei neklystu 7 layer'ių darbas. Užtrukai 10min. kažkur nes reikėjo dar pridaryti kitų? Nematau jokios pažangos nuo praeitų rangų, nematau ką čia vertinti, žinau žmonių kurie su Paint geriau piešia. Dabartinis įvertinimas 1/10. Aš griežtas, bet teisingas, tau su tokiais darbais tik šitame forume ir bebūti...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...