Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas.

Prašau jūsų pagalbos, nes nebežinau ką daryti. Instaliavau Windows 8 ir noriu juos atnaujinti į Windows 8.1, bet man niekaip nepavyksta. Meta tokį error'ą

"Šiuo metu negalime prisijungti"

"Patikrinkite interneto ryšį ir bandykite dar kartą."

http://www.part.lt/i...c968d1de328.png

http://www.part.lt/i...f6c054ad368.png

P.S. Už pagalbą atsilyginsiu reputacijos taškais. :)

Redaguota , nario sreballas
(redaguota)

Žinok aš kai pabandžiau windows 8.1 iškart tą pačią dieną ištryniau. Nežinau ar čia man, nepykit jeigu tik man. Krč kraunas windowsai kokias 30 sec, tada juodas ekranas ant kokiu 50 sec, dar acc kraunas kokias 20 sec, žodžiu apie 2 min, o per windows 8 man užkraudavo viską per 4 sec. Ir dar pastebėjau kad labai daug bugų, pvz kraunasi ne per vidurį ekrano, o už ekrano ribų ir pnš. žodžiu labai lėtai man veikė ji, su windows 8 neturiu jokių problemų.

Redaguota , nario AmazingLT
(redaguota)

Žinok aš kai pabandžiau windows 8.1 iškart tą pačią dieną ištryniau. Nežinau ar čia man, nepykit jeigu tik man. Krč kraunas windowsai kokias 30 sec, tada juodas ekranas ant kokiu 50 sec, dar acc kraunas kokias 20 sec, žodžiu apie 2 min, o per windows 8 man užkraudavo viską per 4 sec. Ir dar pastebėjau kad labai daug bugų, pvz kraunasi ne per vidurį ekrano, o už ekrano ribų ir pnš. žodžiu labai lėtai man veikė ji, su windows 8 neturiu jokių problemų.

Man atrodo palyginai krovimasi tada, kai tau rašė update. :) Nes jokių problemu ligi šiol su krovimu ir kitais veikimais neturiu ant windows 8.1, rašydamasis piratine w8.1 versija iškart nespręsk, kad jie yra "lievi" nes daugiausiai yra piratinės versijos "paskiepytos" todėl gali atsirasti visokių bugu ir panašiai, taip, kad..   :)

Redaguota , nario Micso

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...