Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3928 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi laimėjau raktą Windows 8.Einu į : http://http://windows.microsoft.com/lt-lt/windows-8/upgrade-product-key-only  tada spaudžiu Windows 8 diegimas.Atsisiunčiu tą Setupą, reikia kodo jį įklijuoju man tinka tas kodas dowloadina windowsus, tada jau pardowloadina ir prašo ar dabar instalint ar vėliau ir būna štai tokia Lentelė(apačioje pateiksiu).Nu tai vat dabar noriu pasiteirauti, ar viskas bus gerai ar gerai įsidiegs ir jeigu priėmė raktą ir parsiuntė TĄ setupą su kurio gali įdiegti windowsus tai ar jie bus visada, ar tai ne koks fake raktas.Ir kaip įdiegti tuos WIndowsus ir ar geriau 7 už 8(žaidimų, naršymo tikslams).Labai prašau padėkite kadangi esu "žalias"

Lentelė:

b81d021e146da7160a897c102b62623a486.png

Viską padėjusiam ir pasakusiam REP iki limito, gal rasite kokį video lietuvišką su Windows 8 diegimu su šią programą arba gidą.

Windows 8 yra daugeliu atžvilgiu geresni už Win7. Pagrindinis jų pliusas, tai tai, jog jie daug smarkiau optimizuoti, todėl veikia daug greičiau ir stabiliau... Ko gero esi girdėjęs gandų, jog neveikia labai daug žaidimų ant jų, na nežinau, aš su tokia problema neesu susidūręs, matomai taip yra tik ant Windows 8 pritaikytų konsolėms (siekiant dar labiau viską optimizuoti), kuriuos nemokšos įsirašo į kompiuterius ir paskui skleidžia klaidingus gandus, taigi, turėdamas normalius Windows'us, manyčiau su tokia problema tikrai nesusidursi... Tai pat, aš pats visada įrašinėju OS iš BIOS'ų, tą patarčiau daryti ir visiems kitiems, ir tau... Todėl, kad per paprastą "Setupą" tau tik atnaujins OS, liks senos programos ir visa kita, dėl to gali susidaryti problemų, viskas prasčiau veikti, strigti. Jei perrašinėjant per tą setupą bus galimybė suformatuoti diską į kurį nori įrašinėti, siūlau taip ir padaryti, tada ko gero nebus skirtumo, ar įrašinėjami nuo BIOS'ų, ar iš jau esamos OS... Raktas negalėtų būti netikras, kadangi tau jo su juo net nebūtų atsiuntę setupo... 

Filthy-Frank.jpg

Windows 8 yra daugeliu atžvilgiu geresni už Win7. Pagrindinis jų pliusas, tai tai, jog jie daug smarkiau optimizuoti, todėl veikia daug greičiau ir stabiliau... Ko gero esi girdėjęs gandų, jog neveikia labai daug žaidimų ant jų, na nežinau, aš su tokia problema neesu susidūręs, matomai taip yra tik ant Windows 8 pritaikytų konsolėms (siekiant dar labiau viską optimizuoti), kuriuos nemokšos įsirašo į kompiuterius ir paskui skleidžia klaidingus gandus, taigi, turėdamas normalius Windows'us, manyčiau su tokia problema tikrai nesusidursi... Tai pat, aš pats visada įrašinėju OS iš BIOS'ų, tą patarčiau daryti ir visiems kitiems, ir tau... Todėl, kad per paprastą "Setupą" tau tik atnaujins OS, liks senos programos ir visa kita, dėl to gali susidaryti problemų, viskas prasčiau veikti, strigti. Jei perrašinėjant per tą setupą bus galimybė suformatuoti diską į kurį nori įrašinėti, siūlau taip ir padaryti, tada ko gero nebus skirtumo, ar įrašinėjami nuo BIOS'ų, ar iš jau esamos OS... Raktas negalėtų būti netikras, kadangi tau jo su juo net nebūtų atsiuntę setupo... 

Sveikas, kaip matau nusimanai daug ką :) Tai kaip suprantu čia tik Setupas? Gla gali paaiškinti kaip įrašyti Iš OS arba BIOS?? Nes kaip ir minėjau esu grynai žalias ant šių dalykų.Dabar svarstau ar man instaliuoti ar ne, kaip tu minėjai jog gali viskas strikti ir panašiai. https://www.youtube.com/watch?v=on3Q8FiWEkg šis žmogus naudojo ta patį Setupą tačiau jis viska pasirinko ir jam kaip matėtė viskas vyko vėliau ne ant darbalaukio.Tai čia ta prasme jau kaip OS ar tas pats Setupas :|

(redaguota)

Nieko tu nelaimėjai debile....  Pasiemei mano Key kurį pardavinėju ir tipo tavo. Visi žinokit neturėkit reikalų su šiuo žmogum!! http://www.supergames.lt/topic/189437-apgavikas-coffeexe/

Sveikas, tavęs aš nepažystu ir pažinoti nenoriu :) Kadangi taisyklės to neleidžia ir išvis aš nesu jogs debilas, jeigu esi girdėjas apie kitus forumus kur vyksta daug konkursų aš iš ten ir laimėjau :) O tu gausi įspėjimus kadangi mane įžeidei.

Redaguota , nario Toffeecrisp

Sveikas, kaip matau nusimanai daug ką :) Tai kaip suprantu čia tik Setupas? Gla gali paaiškinti kaip įrašyti Iš OS arba BIOS?? Nes kaip ir minėjau esu grynai žalias ant šių dalykų.Dabar svarstau ar man instaliuoti ar ne, kaip tu minėjai jog gali viskas strikti ir panašiai. 

šis žmogus naudojo ta patį Setupą tačiau jis viska pasirinko ir jam kaip matėtė viskas vyko vėliau ne ant darbalaukio.Tai čia ta prasme jau kaip OS ar tas pats Setupas :|

Sveikas, tavęs aš nepažystu ir pažinoti nenoriu :) Kadangi taisyklės to neleidžia ir išvis aš nesu jogs debilas, jeigu esi girdėjas apie kitus forumus kur vyksta daug konkursų aš iš ten ir laimėjau :) O tu gausi įspėjimus kadangi mane įžeidei.

skype chate yra irodymas jog tau siunciau, davai nebeapsimetinek, visi zino kad cia Coffe.Exe

Beveik visais atvejais w7 laimi pries w8. :)

http://usabilitygeek.com/windows-8-vs-windows-7-speed-and-performance-testing/

m4tz2mp.jpg

Tu blogai supratai. W8 remiantis šiais duomenimis prieš W7 nusileidžia tik kai kurių žaidimų palaikymu. Tai jog W7 stulpelis daugelyje vietų yra daug didesnis už W8 dar nereiškia, jog W7 yra tuo atžvilgiu geresni, nes pavyzdžiui, ties OS ir įvairių programų krovimosi palyginimu, tai kaip tik ir laimi tas, kuris užkrauna greičiausiai - kurio stulpelis mažesnis... 

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3928 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...