Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Iphone 5/4s - turbūt visi sakysite mokame už ženklą ištikrūjų taip nėra pats turiu pgone ir patitkėkit pati operacinė sistemą, yra labai patogi bei saugi iTunes pagalba. Pavogė telefoną? ne bėda susiek su iTUnes adminsitracija nustayts kordinates. Nes iphone be iTUnes faktiškai visiškai neveiks. Truputį nukrypau ar kalbant apie operacinę sistemą - jinai yra nustatyta mokslininkų kad 2,4 karto greitesnė už android sistema..

LG G2/G3 - puikus bei galingas telefonas. Paveža apskritai viską nerekomenduočiau jei jis būtų skirtas darbui bet, pramogoms jis puikiai tinka. :)

Redaguota , nario MbIL

7-years-strong.png

Dėkui visiems už pasiūlymus norėčiau daugiau dar :) visiems daviau po +rep Iphone telefono nenoriu imti man jie nepatinka kaip kitiems :)

Windows Phone tinka?

Tinka, tinka jie pagrinde man krenta į akį :)

o dėl sumos tai nėra skirtumo. bet nesiruošiu ten pirkti už 2000LT nes geriau aš naują kompiuterį nusipirkčiau negu naują telefoną :D

Jei iPhone netinka, tai imciau tada LG G2 (nzn ar G3 jau yra pas mus)

Taip, Nexus 5 sitas irgi neblogas.

Dar gi tas.. HTC One (nu arba kazkas pan) naujausias, irgi neblogas toks.

Visi sitie maloniai guli rankoj, ir siaip kokybiski tel. Ir del Lag tikrai neturetu but problemu..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Jei iPhone netinka, tai imciau tada LG G2 (nzn ar G3 jau yra pas mus)

Taip, Nexus 5 sitas irgi neblogas.

Dar gi tas.. HTC One (nu arba kazkas pan) naujausias, irgi neblogas toks.

Visi sitie maloniai guli rankoj, ir siaip kokybiski tel. Ir del Lag tikrai neturetu but problemu..

Yra yra G3, Omnitelyje yra, Mobilioj Linijoj jau salone mačiau stovi.

Siulau lumia 520 arba kitokia versija. Patogiausias telefonas, nelagina taip kaip androidas pvz: Turi dahuje zinuciu, android trina jas kazkur 5min, o lumia iskarto istrina. Pati operacine sistema ziauriai patogi + atnaujinama kas kazkiwk laiko(dazni update)

100% geresni uz iphone, samsung.

Iphone - daug isleisi, suda gausi. windows technika laimi pries iphone. ;)

Guess who's back

Siulau lumia 520 arba kitokia versija. Patogiausias telefonas, nelagina taip kaip androidas pvz: Turi dahuje zinuciu, android trina jas kazkur 5min, o lumia iskarto istrina. Pati operacine sistema ziauriai patogi + atnaujinama kas kazkiwk laiko(dazni update)

O žinojai, jog ir be šūdafonų Samsung yra kitokių androidų?

Tai nieko nereiškia. Samsung =/= visi kiti Android telefonai, vien tik dėl to, kad OS sutampa. Samsung stockiniai romai suxina ir šiaip jų telefonai lievos kokybės, kai tuo tarpu yra krūva puikių Android telefonų.

Galiu ką pasakyti man samsung telefonai niekados nepatiko iki šiol ir dabar nes man jie patys lieviausi telefonai dave draugas apžėt jo tela jo telas samsung galaxy s3 mini ar kaip ten pažėjau nieko gero samsung telefonai kažkaip žiūriu tiktai ant žaidimų visi juos perka, nu pagrinde tą tiktai matau.

Na lumia žiūrėsiu kaip nes man kolkas lumia yra patogiausias tėtis turi lumia patogu tiktai nelabai suprantu ten rusu kalba pas jį o man būtu gerai kad būtu LT kalba o ant lumia 520 yra Lt kalba nes mano tėčio lumia 630liktais ir nėra LT kalbos :/

Galiu ką pasakyti man samsung telefonai niekados nepatiko iki šiol ir dabar nes man jie patys lieviausi telefonai dave draugas apžėt jo tela jo telas samsung galaxy s3 mini ar kaip ten pažėjau nieko gero samsung telefonai kažkaip žiūriu tiktai ant žaidimų visi juos perka, nu pagrinde tą tiktai matau.

Tai ką aš ir sakau - ir be samsungų yra gerų Android telefonų. O kad Samsungai nk gero, tai ir pats žinau.

Na lumia žiūrėsiu kaip nes man kolkas lumia yra patogiausias tėtis turi lumia patogu tiktai nelabai suprantu ten rusu kalba pas jį o man būtu gerai kad būtu LT kalba o ant lumia 520 yra Lt kalba nes mano tėčio lumia 630liktais ir nėra LT kalbos :/

Ant visu yra, svarbu moket susitvarkyt. 530 greit pasirodys, tad sita galetum pasiimt.

Guess who's back

Samsung.. dviejų brandolių procesorius 1,2 GHz ar kiek ten, tipo labai mandra, bet kai teko jį paturėti, tai dar taip nemačiau, kad lagintų telefonas, o buvo iš salono neseniai paiimtas..nu aišku tas jo procas nėra galingas, tačiau sulyginus su iPhone 3gs kurį turejau ir kurio procas buvo gal ~600 mgz tai skirtumas yra toks, kad iPhone nei lagino taip nei ką, iš vis lago beveik nebuvo, o samsungą tą s2 pasiemus tik į rankas jis jau lagina... gal ir aš dėl to nusistatęs, kad samung tik firma ir tiek, o kokybė nieko gero, tačiau dauguma tų telefonų turi + ir -, tad čia žmogaus pasirinkimas, mano manymu geriausi tel yra iPhone bei Sony, galbūt nokios su wondosais, tačiau nesu tokio naudojęs tad sakyti nieko nenoriu apie juos.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...