Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hai everybody. Žodžiu nesenai iš Lietuvos draugas parvežė seną HDD diską iš seno PC (nuotrauką įdėsiu) ir dabar iškilo toks klausimas: kaip jį pajungti prie savo laptopo? Žinau, kad reikia pirkti dėžutę enclosure caddy, ebay radau vieną, bet nežinau ar tiks sujungimai, nes jau nusipirkau vieną, bet deja nusivyliau nes ne tokie sujungimai.

HDD modelis: Hitachi Deskstar 7K80

Pagaminimo metai: 2005

Vietos diske: 82.3GB

HDD nuotrauka:

dXjmJoE.jpg

HDD sujungimų nuotrauka:

GNlYwOn.jpg

Kaip ir sakiau nesenai nusipirkau tokią caddy dėžutę, bet deja jinai netinka nes jos sujungimai skirasi (pagrindinis jungimas kuris įskišia į HDD (ant visų naujesnių diskų yra toks jungimas koks ant šitos dėžutės)):

x27ejg0.jpg

Pagooglinęs savo dsko modelį (hitachi deskstar 7k80) išsiaiškinau, kad dėžutė turėtu būti SATA/IDE, tai susiradau vieną ebay, bet nežinau ar man tiks ir prisijungs prie tokio jungimo koks pas mane ant hdd.

SATA/IDE dėžutės linkas:

http://www.ebay.co.uk/itm/3-5-USB-2-0-HDD-Hard-Disk-Drive-to-SATA-IDE-Combo-Enclosure-Caddy-/190675568761?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item2c65264879

Laukiu komentarų, tikiuosi kai kas supras ką turėjau omeny. Na jeigu jau taip atsitiktų jeigu nesuprantat ko man reikia rašykit, paaiškinsiu. :D

EDIT: radau dar vieną pajungimo būdą, bet nežinau ar šitas suveiktų irgi. Pagal viską 2.5mm jungimas tinka, bet tada man neišeis pajungti power plug nes jis iš viso ne vienoj juostoj kaip ant mano hdd.

http://www.ebay.co.uk/itm/2-5-3-5-Dual-SATA-IDE-Hard-Disk-Drive-HDD-Dock-Docking-Station-Stand-All-in-1-/400611397984?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item5d464cd160

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...