Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Filmai.in - pamoka, kaip nemokamai gauti taškų ir žiūrėti filmus (turėtų veikti visą laiką)


ProGreen

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1425 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki dar kartą, taigi, filmai.in sistema pastaruoju metu vis labiau atnaujinama, dėl to, šiuo metu nėra jokio būdo (ar bent jau aš jo nežinau) apeiti Filmai.in taškų nuskaičiavimo sistemą, bei žiūrėti filmus nemokamai, neišnaudojant taškų. Tačiau, visada buvo ir ko gero - bus, būdas, kaip nemokamai gauti 2.5 taškus, už kuriuos galėsite peržiūrėti tiek filmus, tiek serialus, o išnaudojus tuos taškus. Kai išnaudosite tuos 2.5 taškus, galėsite pakartoti šį būdą ir vėl gauti 2.5 taškus ir taip, kiek tik norėsite kartų... Taigi, pradedame...

 

Prieš viską pradėdami, atsijunkite nuo savo Filmai.in paskyros!

 

1. Atsisiųskite, bei įsirašykite PROXY (tarpinio serverio) naršyklės įskiepį SwitchySharp.

Įskiepis skirtas Chrome naršyklei: https://chrome.google.com/webstore/detail/proxy-switchysharp/dpplabbmogkhghncfbfdeeokoefdjegm

Jei naudojate ne Chrome naršyklę, bei išmanote apie PROXY naudojimą, galite atsisiųsti savo naršyklei pritaikytą, alternatyvų PROXY įskiepį, tarkime ProxySelector, bet jei neišmanote apie PROXY, tada geriau tiesiog įsirašykite Chrome naršyklę ir tiksliai sekite šią pamoką!

 

2. Eikite į FreeProxyLists.net svetainę ir pačiame pirmajame puslapyje susiraskite greitą, bei stabilų PROXY serverį (greitį, bei stabilumą rodo dešinėje pusėje esantys spalvoti langeliai, reikia jog jie abu būtų žali ir kaip galima pilnesni, tarkime -  800a67e1fb.png), nepatariu naudotis kinietiškais PROXY serveriais, kadangi jie labai prastai veikia, geriausia (bet nebūtina) susirasti arti esančios šalies PROXY serverį, tarkime Rusijos, ar Lenkijos. Aš pasirinksiu šį serverį:

fb0694e3e5.png

 

3. Kai įsirašėte SwitchySharp įskiepį, viršuje, dešinėje pusėje, turėjo atsirasti nespalvotas pasaulio gaublio logotipas (nekreipkite dėmesio į kitus logotipus), spauskite tą logotipą ir "Options":

8c1b34059b.png

Atsidariusiame lange, į "HTTP Proxy" langelį įrašykite per FreeProxyLists.net pasirinkto PROXY serverio IP adresą, bei portą:

8364decfde.png

 

 

Pažymėkite varnelę ties "Use the same proxy server for all protocols" ir įrašykite profilio pavadinimą ties "Profile Name" (nebūtina). Viską užbaigus, turėtų atrodyti šitaip:

eaeb194423.png

 

Sudžiame "Save" mygtuką, jog viską išsaugotume!

 

4. Einame į ManoIP.lt svetainę, joje išvysite savo IP adresą.

 

Dabar spaudžiame viršuje, dešinėje pusėje esantį pilką pasaulio gaublio logotipą ir pasirenkame (paspaudžiame) 3-iame žingsnyje išsaugoto profilio pavadinimą:

730669cc53.png

 

5. Perkraukite ManoIP.lt puslapį, tai galite padaryti paspaudę CTRL + R, arba F5, arba f0f2b631ab.png. Dabar ten rodomas IP adresas turėtų pasikeisti iš jūsų IP adreso į PROXY serverio, kurį naudojate, IP adresą:

b3b1519018.png

DĖMESIO! Jei svetainė neužsikrovė/nepersikrovė, vadinasi jūsų pasirinktas PROXY serveris nebeveikia, arba veikia per lėtai, todėl pakartokite visus žingsnius nuo 3-iojo iki 6-tojo, tik šį kartą pasirinkdami kitą PROXY serverį!

 

6. Su įjungtu PROXY (jį įjungėte 3-ajame žingsnyje) eikite į Filmai.in svetainę

 

DĖMESIO! Jei svetainėje rašys, jog jūs užblokuotas/išbanintas, vadinasi jūsų PROXY serverio IP adresas yra užblokuotas, dėl to, pakartokite visus žingsniuos nuo 3-uojo iki 7-tojo, tik šį kartą pasirinkdami kitą PROXY serverį! Bet, jei svetainė kraunasi, tik labai labai lėtai, tai viskas gerai - dauguma PROXY serverių tiesiog lėtai veikia, palaukite ir viskas užsikraus...

 

Užregistruokite naują vartotoją su bet kokiu slapyvardžiu ir elektroninio pašto adresu:

f8b8cefd48.png

 

Ir štai, kadangi Filmai.in sistema jus atpažino kaip visiškai naują ir unikalų vartotoją, užsiregistravus, jums iškarto suteikė 2.5 taškus, jog galėtumėte išbandyti filmų peržiūros galimybę:

b17f692cce.jpg

 

Dabar jau galite atsijungti nuo PROXY serverio - spauskite viršuje, dešinėje esantį mėlyną pasaulio gaublio logotipą ir pasirinkite "Direct Connection"!

 

7. Kai išnaudosite visus taškus (2.5), pakartokite visus žingsnius nuo 3-ojo iki 7-tojo ir vėl turėsite 2.5 taškus!

 

8. Nepamirškite mėgautis, žiūrėdami pasirinktą filmą!

 

 

Šį metodą sugalvojau pats, pirmą kartą užsiregistravęs Filmai.in svetainėje, bei logiškai suvokęs galimybe tai išnaudoti, šiuo metodu naudojuosi jau ko gero daugiau nei 2 metus. Visi kreditai už šią pamoką eina man, be mano sutikimo - kopijuoti draudžiama!

Redaguota , nario ProGreen
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 metų...
  • Parašė po 5 mėnesių...

Sveiki dar kartą, taigi, filmai.in sistema pastaruoju metu vis labiau atnaujinama, dėl to, šiuo metu nėra jokio būdo (ar bent jau aš jo nežinau) apeiti Filmai.in taškų nuskaičiavimo sistemą, bei žiūrėti filmus nemokamai, neišnaudojant taškų. Tačiau, visada buvo ir ko gero - bus, būdas, kaip nemokamai gauti 2.5 taškus, už kuriuos galėsite peržiūrėti tiek filmus, tiek serialus, o išnaudojus tuos taškus. Kai išnaudosite tuos 2.5 taškus, galėsite pakartoti šį būdą ir vėl gauti 2.5 taškus ir taip, kiek tik norėsite kartų... Taigi, pradedame...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1425 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...