Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turi kokį VPS, ten trūksta pinigų, tau išsiunčia SMS žinutę ir balansas pasipildo į VPS. O ką čia šneki apie išsiėmimą su kortele nesupratau. Kaip tau SMS'ais persiųs pinigus į kortelę banko? Nelogiška, nes galiu pildytis papildymais telefoną ir taip siuntinėt į savo banko kortelę.

Tame ir esmė, kad aš neturiu jokių VPS, Hostingu, man jie nereikalingi, aš niekuom neužsiimu. Pvz projektai yra pasidare SMS Sistema su mokejimai.lt jie gauna kažkoki procenta į Mokejimai.lt o vėliau kaip suprantu išsiema bankine kortele. Arba kažkaip kitaip, bet esme tokia pati.

Susikūręs Mokėjimai.lt paskirą turi patvirtinti tapatybę pateikdamas vairuotojo pažymėjimą arba pasą, asmens tapatybės kortelės neužskaito, turi prie jos pateikti mokinio pažymėjimą, gimimo liudijimą ar dar kokį nors tapatybę patvirtinantį dokumentą. Patvirtinus tu gali kurtis sms raktažodžius visuose tinkluose iki 15LT sumos, norint turėti galimybę priimti didesnius mokėjimus sms pervedimu reikia kreiptis į Valstybinę mokesčių inspekciją (laisvai pakanka ir 15LT). Sukūrus raktažodį gali pradėti rinkti mokėjimus. Deja, bet jie pradeda grynintis tik mėnesio pabaigoje. Gryninimo laikotarpis Lietuvoje apie ~45 dienas užsienyje daugiau. Gavus patvirtinimą, kad pinigai jau išgryninti juos galite persivesti į banko sąskaitą.

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Tame ir esmė, kad aš neturiu jokių VPS, Hostingu, man jie nereikalingi, aš niekuom neužsiimu. Pvz projektai yra pasidare SMS Sistema su mokejimai.lt jie gauna kažkoki procenta į Mokejimai.lt o vėliau kaip suprantu išsiema bankine kortele. Arba kažkaip kitaip, bet esme tokia pati.

Neturi jokių VPS, hostingų, tai tada užsisakinėk kokias nors paslaugas iš kitų projektų. Arba kad ir parduok kokį daiktą ir gali už tai pirkėjo paprašyt, kad už tą sumą paimtų tą ir tą STEAM žaidimą iš tam tikrų pardavėjų, kurie pardavinėja ir SMS žinutėmis.

Susikūręs Mokėjimai.lt paskirą turi patvirtinti tapatybę pateikdamas vairuotojo pažymėjimą arba pasą, asmens tapatybės kortelės neužskaito, turi prie jos pateikti mokinio pažymėjimą, gimimo liudijimą ar dar kokį nors tapatybę patvirtinantį dokumentą. Patvirtinus tu gali kurtis sms raktažodžius visuose tinkluose iki 15LT sumos, norint turėti galimybę priimti didesnius mokėjimus sms pervedimu reikia kreiptis į Valstybinę mokesčių inspekciją (laisvai pakanka ir 15LT). Sukūrus raktažodį gali pradėti rinkti mokėjimus. Deja, bet jie pradeda grynintis tik mėnesio pabaigoje. Gryninimo laikotarpis Lietuvoje apie ~45 dienas užsienyje daugiau. Gavus patvirtinimą, kad pinigai jau išgryninti juos galite persivesti į banko sąskaitą.

Opa žiauriai dėkui, reikės pasinaudoti vis del to Mokėjimai.lt. :) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...