Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

BENDRA INFORMACIJA

Teikiu vfx'inimo paslaugas. Esu žinomas kaip VenturasMoveMaker. Mano darbų pavyzdžiai - https://www.youtube.com/channel/UCa6Bwgt4CBGkzojbZKQBzlg. Kuriu įvairius pristatymus, montažus, bmx, drift video. Nekuriu intro, ir cs frag.

KITA INFORMACIJA

Video kursiu jūsų serveryje. Savo aktorių neturiu todėl jums teks surinkti grupelę žmonių kurie galės vaidinti.

KONTAKTAI

Skype - paslaugos.t

el. paštas - [email protected]

Pagarbiai - VenturasMoveMaker

REKOMENDACIJOS

Rekomendacija, tikrai moka kurti video.

Jis geriau kuria už Estrup. Nes Estrup gerus video kuria tik savo pc gerumo dėka, kad pas jį galima grafikom aukščiausiom lošt. O efektų video nėra, tik nufilmuota ir tiek.

Redaguota , nario -Venturas

Jis geriau kuria už Estrup. Nes Estrup gerus video kuria tik savo pc gerumo dėka, kad pas jį galima grafikom aukščiausiom lošt. O efektų video nėra, tik nufilmuota ir tiek.

Drįstu ginšytis. Estrup geresnius video kuria už manę. Vien dėl to, kad jis patyres ant filmavimo. Jis gerai filmuoja o aš montuoju taigi galima sakyti, kad mes lygus :)

Bet vistiek didelis didelis ačiū :)

(redaguota)

Atsiprašysiu, tamsta, bet gal geriau patylėkit, nes mano nuomonė, Jūs, pilnai nusišnekat. Kodėl? Teigiat, kad efektų nėra, o ar kuris užsakovas manęs tai prašė? Dariau pagal užsakymus, kita vertus parodykite kur pas šį asmenį būtų koks montažas, kuris skirtusi nuo mano esamų video montažu? Kad čia pridėta, tu vadinamų /sparkles/ ištraukų, kurie manau esąs nereikalingi (nesupyk, Venturai, čia tik mano nuomonė) Ir tu tai teigi /editinimu/ ? Gėda man už tave. Jei kils klausimų, nesidrovėk, paskambink man, pašnekėsim, kiek žinau mane skype kontaktuose turi. Gero vakaro

Drįstu ginšytis. Estrup geresnius video kuria už manę. Vien dėl to, kad jis patyres ant filmavimo. Jis gerai filmuoja o aš montuoju taigi galima sakyti, kad mes lygus :)

Bet vistiek didelis didelis ačiū :)

Malonu, kad geru žodžiu mane pamynėjot, dėkingas, bet kokių atvėjų palinkėsiu sėkmės darbuose. :)

Tiesa, katik nusivyliau tavimi, pamačiau daly video ripo, kalbant apie dainas, tuo tarpu ir pradžias. :) 

Gal būtų galima gauti šios dainos pavadinimą? :))))

Redaguota , nario Estrup

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...