Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Galvojau jog reikės tikrai paramos,bet kur serverio aprašymas ? Niekur nieko nematau,net išvis nieko parašyta nėra..

Sveiki! Taigi yra planai kurti naują, unikalų, bei rimtą SA:MP projektą. Yra žinomi 2 savinikai, tačiau norint sukurti tikrai funkcionalų ir gerą serverį mums reikia duagiau lėšų, padariusi išvadas naujojo serverio vadovybė nusprendė paiškoti trečiojo saviniko kuris taip pat galėtų savo lėšomis prisidėti prie naujo projekto kūrimo, visas pelnas (kurio garantuojama bus nemažai) bus dalinamas visiems trims stambiesims akcinikams (tame tarpe galite būti ir jūs). Kolkas yra sukaupta nemažai lėšų serverio pradžiai (forumo domenui, hostams ir t.t) tačiau vis dar trūksta pinigų, dėl to ir iškome remėjo. Pačio serverio mes dar neturime, tačiau turime didelių planų tik trūksta trečiojo remėjo.

Taigi jeigu norite kurti pelningą naują verslą ir užsidirbti tikrai nemažai pinigų prašome krieptis į skipe: me_gusta10

P.S skaipe suteikiame platesnę informaciją apie visus planus ir tolimesnę veiklą...

Gerai, gerai.. Man viską pasakė vienas žodis - planų turime tikrai daug. Kąžin ar jūs būsite tokie stabilūs ir įvygdysit juos? Koks scripteris dar didelis klausimas? Rimtesni nesiimtų tokių apgailetinų šūdserverių kūrimų, kur tik planai ir planai.. Geriau labiau apmastyk. Ir dar vienas dalykas ar labai įdomu merginai žasiti SA:MP kur aplink ją tik vaikinai? :\

www.userCS.com

www.STEAMby.LT

Sveiki! Taigi yra planai kurti naują, unikalų, bei rimtą SA:MP projektą. Yra žinomi 2 savinikai, tačiau norint sukurti tikrai funkcionalų ir gerą serverį mums reikia duagiau lėšų, padariusi išvadas naujojo serverio vadovybė nusprendė paiškoti trečiojo saviniko kuris taip pat galėtų savo lėšomis prisidėti prie naujo projekto kūrimo, visas pelnas (kurio garantuojama bus nemažai) bus dalinamas visiems trims stambiesims akcinikams (tame tarpe galite būti ir jūs). Kolkas yra sukaupta nemažai lėšų serverio pradžiai (forumo domenui, hostams ir t.t) tačiau vis dar trūksta pinigų, dėl to ir iškome remėjo. Pačio serverio mes dar neturime, tačiau turime didelių planų tik trūksta trečiojo remėjo.

Taigi jeigu norite kurti pelningą naują verslą ir užsidirbti tikrai nemažai pinigų prašome krieptis į skipe: me_gusta10

P.S skaipe suteikiame platesnę informaciją apie visus planus ir tolimesnę veiklą...

Koki tu projekta sukūrsį kad net posto normaliai nemoki parašyt?

Paradoksas yra tame, kai žmogus visą laiką pražaides LMG serveryje, pagaliau tampa jam nebe lojalus ir pradeda mastyti jog SA-MP'as yra vieta kur galima verslauti laisvai ir tai gali atlikti kiekvienas.

Kitas žingsnis yra susirasti gera LMG drauga kuris žino, kaip perkelti Ballas bazę ir pakeisti pagrindiniu TextDraw'u tekstus.

Bet pala, kad mūsų serverio vizija išsipildytu mums reikia lėšu, jug domenas ir hostingas kainuoja pinigus tiesa?

Gintare pirmyn aš tikiu jog tu tikrai uždirbsi krūva pinigų ir nukonkuruosi LMG projektą, aš tavimi tikiu.

(Sužinojau apie tai įvedes skype į google)

Užsipuolėi panelė už nieką turėk gėdos Raimondai . 

(redaguota)

Paradoksas yra tame, kai žmogus visą laiką pražaides LMG serveryje, pagaliau tampa jam nebe lojalus ir pradeda mastyti jog SA-MP'as yra vieta kur galima verslauti laisvai ir tai gali atlikti kiekvienas.

Kitas žingsnis yra susirasti gera LMG drauga kuris žino, kaip perkelti Ballas bazę ir pakeisti pagrindiniu TextDraw'u tekstus.

Bet pala, kad mūsų serverio vizija išsipildytu mums reikia lėšu, jug domenas ir hostingas kainuoja pinigus tiesa?

Gintare pirmyn aš tikiu jog tu tikrai uždirbsi krūva pinigų ir nukonkuruosi LMG projektą, aš tavimi tikiu.

(Sužinojau apie tai įvedes skype į google)

Jai mergaitė graži,bei nebus permaža gal ir ką pasieks,tačiau reiktu jai pažaisti su kokiu nors vaikinu kuris programuoja :D(if you know what I mean).

Redaguota , nario Spirit

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

(redaguota)

Jeigu taip būtų aš sutikčiau jai scriptint :D

Nuotrauką gal turi jos ?nes jai graži ir aš neatsisakyčiau,gal dar ką nors ir kito padėčiau :).

P.S.Įdomu būtu sužinoti apie komandą.

Redaguota , nario Spirit

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...