Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau daug kas naudoja IPB forumus ir jums prireikia IPB apsaugu nuo isilauželiu.

Štai sąrašas kaip galite apsaugoti savo IPB Foruma.

1. Isidėti į foruma htaccess - plačiau: http://stackoverflow.com/questions/4400154/htaccess-deny-all-allow-only-one-ip/4400412#4400412
  2. Naudoti naujausia versija
  3. Užsidėti slaptažodi kuo sunkesni (pvz: 4634utitg3i463745h7fdcHJf)
  4. ADMIN CP Apsauga (tik jūsų ip gali prieiga turėti) - http://www.rune-server.org/programming/website-development/tutorials/428061-protecting-your-ipb-acp-can-used-other-forums-havent-tested.html

Pamoka kurta mano, prašau be leidimo nekopijuoti.

By Lukas.V

350x20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

Serverio IP: cs.deffuse.eu:27015

(redaguota)

Viena iš paprasčiausių apsaugų. Taip jūs tikrai gerai neapsisaugosit,nes per dėkim skype ištraukia IP jūsų ir pasikeičia į jūsų IP (su IP changer). Ir kas tada? Niekas neapsaugo. Reikia ant MAC adreso saugoti,o ne IP.

Tu man parodyk kaip žmogus paiskeis IP'ą į norimą,ne karto dar neesu matęs tokio dalyko. Per VPN nebent į Random kitą,bet į norimą,nė karto nes abejoju ar tai įmanoma.

Redaguota , nario » Dariukas
Ec6ONGG.png

Tu man parodyk kaip žmogus paiskeis IP'ą į norimą,ne karto dar neesu matęs tokio dalyko. Per VPN nebent į Random kitą,bet į norimą,nė karto nes abejoju ar tai įmanoma.

Tai tada paaiškink man,kaip kitaip galėjo man nulaužti forumą kai turėjau. Buvau įsidėjęs šias apsaugas. Kitokios šios apsaugos apėjimo galimybės net nežinau. Buvo jungtasi tik prie admin cp. Daugiau niekur (pražiūrėjau visus logus).

Žiūrėkit į jį, žiūrėkit į jį ir juokitės.

Juokis kiek nori. Visko gali būti,kad klystu,bet į kito žmogaus pranešimą atsakiau kodėl aš taip galvoju. 

Tai tada paaiškink man,kaip kitaip galėjo man nulaužti forumą kai turėjau. Buvau įsidėjęs šias apsaugas. Kitokios šios apsaugos apėjimo galimybės net nežinau. Buvo jungtasi tik prie admin cp. Daugiau niekur (pražiūrėjau visus logus).

Juokis kiek nori. Visko gali būti,kad klystu,bet į kito žmogaus pranešimą atsakiau kodėl aš taip galvoju.

Neimanoma to padaryti,nes tiekejas suteikia tau IP adresa.
Ec6ONGG.png

• Parašė po 8 mėnesių...

IPB nulled turi klaidu kuriu tikrai nebuvai uzsiklijaves. Atsirado kuris rado ta klaida, ja pasinaudojo ir fsio, bye bye forumui. Tos apsaugos nera labai veiksmingos, geriausiai hashinti paswordus, keist ACP logino linka ir panasiai.

parasas.png?uid=76561198061923055

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...