Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hey. Pamačiau vieną temą ir pradėjo imti juokas, tad čia kelsiu perliukus :D

fd35a71b5c.jpg92bdf10891.png9176de66f5.png3 komentarai iš eilės. Tema (http://www.supergames.lt/topic/95728-sa-mpcom-pateike-sensacija-ir-isleido-o3x-rc1/).

Hmm, logiška. Aš kūriau, bet ne aš. Kas paaiškins šitą logiką? :D

92ac78e334.jpg

a9cd534291.jpg

Net FACEBOOKE transvestitų yra...

3fd8a4a0d8.jpg

bb688a1bcc.png

Tai kaip čia gaunasi? :D Tipo ~6k facebook'o vartotojų yra palaikinę puslapį, bet puslapį mėgsta tik 399? Tai gerai, skaičiuojam tada. 5.758 - 399 = 5.359. Tai kaip čia dabar išeina? Toks skirtumas tarp palaikinusių ir mėgstančių puslapį? lol.. :D

4c12dfddf5.jpg

Aš irgi galiu parduoti. Susirenku visų šito forumo narių skype kontaktus ir prakalinėju. Zjbs biznis, ne? :D

20ebe64f26.pngKIEK DAUG SPALVŲ :o
Kokia šitos chujnios prasmė? Suprantu, šūdhostis, kaip ir daugelio šūdservių aprašymai, bet kodėl? Čia kaip suprantu gėjus tas savininkas, nes vaivorykštes daro, o kaip žinoma, vaivorykštė - gėjų neoficialus simbolis. Tuoj prisistatys gerb. Petras Gražulis :D

Redaguota , nario Kubilonas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...