Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taigi pas man perrašytas windowsas tai vat reikia visokiausių programu dauguma ju pamiršau pavadinimus t.t. Parašysiu kelias programas kurios man reikalingos :

Speccy

Revo Uninstaller Pro

Sony Vegas Pro 12 Build

Rašykit savo naudojamas programas, gal kas nors ras sau kokia programa o gal ir man prireiks. Na supratot esme šios temos. :)

(redaguota)

Okey, pradedu vardinti. :D

WinRar / Skype / AVG Tune Up / ESET Smart Security / Chrome arba Mozila / TeamViewer / CCleaner / uTorrent / LVC Media Player / Notepad +++ / 7-zip / Java JDK 7v / Realtek / Adobe / Cheat Engine / Daemon Tools / Driver Genius / IObit /  WinSCP / Advanced SysteCare 7 

Yra jų žinoma ir daugiau, bet labai abejoju ar tau jų gali prireikti. :)

Redaguota , nario ..+T I K S E R I S+..

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

(redaguota)

Esmė aiški, o koks tikslas? Tai jog aš pamatysiu sąrašą programų pavadinimų, kurie man nieko nereiškia, taipogi niekuo man ir nepasitarnaus...

Tau gal ir jokio bet man yra tikslas.    .!.

Okey, pradedu vardinti. :D

WinRar / Skype / AVG Tune Up / ESET Smart Security / Crome arba Mozila / TeamViewer / CCleaner / qTorrent / LVC Media Player / Notepad +++ / 7-zip / Java JDK 7v / Realtek / Adobe / Cheat Engine / Daemon Tools / Driver Genius / IObit /  WinSCP / Advanced SysteCare 7 

Yra jų žinoma ir daugiau, bet labai abejoju ar tau jų gali prireikti. :)

Dėkui atsisiunčiau pora. Beje kaip dirba tas Driver Genius ? Nemala šudo ? Nes skaičiau torrentose komentarus apie ji tai neutralus, vieniem šudas kitiem geras ?

Redaguota , nario DonSnolva
(redaguota)

Tau gal ir jokio bet man yra tikslas.    .!.

Dėkui atsisiunčiau pora. Beje kaip dirba tas Driver Genius ? Nemala šudo ? Nes skaičiau torrentose komentarus apie ji tai neutralus, vieniem šudas kitiem geras ?

Tai koks? Kompiuterį prikišt bereikalingom programom? Ar bent žinai, jog dalis jo išvardytų programų net neegzistuoja? Crome? qTorrent? Notepad +++? Advenced SysteCare? "Turi? - Turiu. Egzistuoja? - Ne."... Jei tavo garso plokštė nėra Realtek firmos, būtinai įsirašyk Realtek garso draiverius, dvi jo rekomenduojamas, bet nieko nedarančias antivirusines, bei "Driver Genius", kuris tau turint AMD vaizdo plokštę, įrašys Intel vaizdo plokštės draiverius ir viskas veiks tiesiog mėšlinai, kol aplamai viskas veiks...  :funny:

Redaguota , nario ƤƦΘƓƦƐƐƝ

Filthy-Frank.jpg

Tai koks? Kompiuterį prikišt bereikalingom programom? Ar bent žinai, jog dalis jo išvardytų programų net neegzistuoja? Crome? qTorrent? Notepad +++? Advenced SysteCare? "Turi? - Turiu. Egzistuoja? - Ne."... Jei tavo garso plokštė nėra Realtek firmos, būtinai įsirašyk Realtek garso draiverius, dvi jo rekomenduojamas, bet nieko nedarančias antivirusines, bei "Driver Genius", kuris tau turint AMD vaizdo plokštę, įrašys Intel vaizdo plokštės draiverius ir viskas veiks tiesiog mėšlinai, kol aplamai viskas veiks...  :funny:

Tai kad cia ciuvas vapsie kazkokiu chlamu uzkises savo kompa. Nesuprantu naciort jum tas system care? Avg kaip antivirusine vapsie galima nurasyti. O jei i tema tai Notepad ++ , java , hamachi, skype , JDK + Eclipse jei esi rimtas wiras ir moki naudotis.

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

Naktį rašiau, tad gal ir klaidų buvo. Nesakau. Pats naudoju VGA, tad Driver Genius man yra liuksiška programa. Jei Kalbant Dėl AVG Tune Up - jei nežinai kam skirta, geriau net nešnekėk. Ši programa naudojama nereikalingiems logams ir failams valyti. Advanced SystemCare 7 atlieka valymą bei optimizaciją + atsiunčia atnaujinimus. Notepad ++ tiesiog patogiau naudotis, nei paprastu. + labai patogu kodavimui, tad labai pravartu.  IObit prigrama labai patogi trinti įdėgtas programas - tarkais net tas kurių neparodo "programose ir funkcijose(Pontrol panel skyde)". CCleaner išvalo web logus, slaptažodžius ir visą kitą šudą. Nematau aš čia nieko nereikalingo. Jei nesuprantate programų paskirties ir pritaikymo - geriau net nerašyti.

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...