Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

518415fa636594a00de853dd102b3811547.png

Sveiki , taigi ieškau LDS.us.lt projektui weberio , projektas bus Drift'ingo , LDS tai Lithuania Drift'ing Server    , Serveryje bus draudžiama naudot čytus bėje Gamemode esu jau pradėjas man reik kad kažkas padėdu ji tobulinti ( p.s sukuriau aš ten pora komandu  , ikėliau visas mašinas , /drift it t.t kažkas pan ) palykit savo skype :) ( Plačiau informacija galėčiau ten išaiškint

Projektą noriu kurt nes dabar nelabai matau kur normalus Drift'o projektas vos ne visuose galima čytint , pvž Flamin.lt jis parduodamas ... sukurčiau gera drifto serveryje ( p.s kurčiau ne dėl pelno o dėl to kad kiti atėitu pažaist / padriftint / pamokintis driftnt ) ir nieks netrugdis , Serveryje  bus išrinkti prižiuretojai jie tures ta tikra laika prižiuret serveri 

Redaguota , nario - Edvinas.

Nemanau kad padorus weberis eitų į .us.lt projektą, jaigu siūlytum kažką, ar kaip čia išeina, nebent visa tai darytų už pinigus.

Tau Svetaines reik ar ten kur tu žaidi ? išvis jejgu pvž Serveris toks zjbs o web hujovas nežaistum ?  

Bėje pirkčiau us.lt Nes nežinau jejgu nieko nepavyktu su šitu projektu kam pirkt .lt galune kolkas kol mes neisikuriam iškart viska gerausia pirkt jejgu per pora dienu sulauksim nors kekviena diena po ~9 žaidėjus tai per tris dienas nusipirkčiau .lt galune 

Edvinai žinai jug vienas nekursiu. Todėl teko uždaryti . Galiu redaguot ,bet ne koduoti.

Nenori pas mane ateit ? :? pradėsim kurt ir fsio okey bus , Beje turiu toki skype gera kur prasistumsim reklama ( 6skype kažkur turiu nes kas mėnesi seniau keičiau kai vaikas buvau dar nick keičiau nes užpiso nešios toki pati , supranti gi . Tai ten po 800-1000 Kontaktų ) Bėje aš buvau NEW-LIFE.LT koduotojas jejgu idomu kažkam kai Kristupas kažkam pardave projektą

Turi skype rašyk :) Jei kas

Pakviesiu o tai sena skype nupiso kažkas

O aš šita pamenu  , tu turėjei kažkoki prieš du metus projektele bet nelabai | Tokyo Drift | tau atidave Gražvis nes jam nereikejo , žjbs laikai buvo gerai scriptinai :)

Tokyo drift man atidavė graživs bet čia labai senai buvo :) ir taves neprisimenu

Skype?

BonQi.  su tašku

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...